MENIU CAUTĂ

UPDATE! Împuşcături în Bucureşti: Doi MORŢI şi şase oameni răniţi, în zona Perla!

Distribuie

Atac armat fără precedent în centrul Bucureştiului! Un angajat MAI a deschis focul cu o armă cu gloanţe în Coaforul Perla din Bucureşti, acolo unde lucra soţia sa cu care era în proces de divorţ. Atacatorul a tras unde a nimerit şi a împuşcat opt persoane. Două au murit, iar celelalte şase sunt grav rănite.

UPDATE 22.51 Vlădan va fi supus unei expertize psihiatrice

UPDATE 22.17 Potrivit martorilor, Vlădan ar fi împuşcat-o mai întâi pe casieră, în cap, pentru că o considera vinovată de faptul că soţia lui vrea să divorţeze de el.

UPDATE 20:33 Conform RTV, soţia atacatorului a depus, pe 1 Martie, o plângere împotriva soţului ei, la secţia 15 Poliţie, în care îl acuza că o terorizează.

Mai mult, Gheorghe Vlădan a mai fost acuzat, în 2005, de lovire şi alte violenţe, dar instanţa l-a achitat.

UPDATE 20:27 Arma folosită de agresor este un Glock de calibru 9
UPDATE 20:05 Trei dintre răniţi sunt internaţi la Spitalul Floreasca din Bucureşti. Este vorba despre cei aflaţi în stare gravă. Celelalte trei persoane rănite sunt la Elias. Comisii speciale se vor forma la cele două spitale pentru a decide dacă şi când răniţii le pot povesti anchetatorilor ce s-a întâmplat
UPDATE 19:45 Atacatorul a fost reţinut pentru omor. A primit mandat pentru 24 de ore. În anul 2005, atacatorul a mai fost acuzat de violenţe, dar a fost achitat.
UPDATE 19.30 Gheorghe Vlădan a fost transportat sub escortă la Parchetul Instanţei supreme, pentru continuare audierilor.

UPDATE ora 19.05 Soţul uneia dintre coafezele care lucra în unitatea de la complexul Perla, din centrul Capitalei, a relatat cele povestite de soţia sa – care ieşise cu puţin timp înainte de atac să fumeze în spatele clădirii – că atacatorul a intrat şi „a început să tragă nebuneşte, în cine apuca”.
Agresorul de la salonul de coafură din Capitală este angajat al Ministerului de Interne (MAI) şi ameninţase în mai multe rânduri că „se va întâmpla ceva urât”, după ce soţia lui, care lucra la această unitate, i-a intenta acţiune de divorţ, informează Mediafax.ro.
EXCLUSIV | O duceau din ce în ce mai bine! Vezi declaraţia de avere a agentului Vlădan


 

Ambele victime sunt femei. Prima a fost găsită moartă la faţa locului, iar a doua a fost împuşcată în torace, a fost resuscitată dar nu a mai putut fi salvată.  Femeia găsită decedată de anchetatori în coaforul Perla era chiar soţia atacatorului şi a fost împuşcată în cap.

Din primele informaţii, atacatorul se numeşte Gheorghe Vlădan, are gradul de agent şi lucra ca şofer la Ambulanţa Policlinicii MAI, dar avea dreptul să poarte armă.

 

Fiul poliţistului ucigaş este vicepreşedinte TNL

 

Un martor a declarat că cel care a deschis foc asupra persoanelor din coaforul din zona complexului Perla are 1,75 metri şi 40 de ani, când a ieşit din unitate nu avea armă asupra lui, informează Mediafax.ro.

Un alt martor a povestit la emisiunea „Acces Direct” de la Antena 1 că ar fi vorba despre o crimă pasională, pentru că soţia atacatorului ar fi ameninţat cu divorţul.

Agentul ucigaş avea primul termen de DIVORŢ peste trei zile

Trei răniţi, două femei şi un bărbat, care au fost împuşcaţi în abdomen sunt internaţi la Spitalul Floreasca. Alţi trei care au plăgi împuşcate la nivelul picioarelor, două femei şi un bărbat, sunt internaţi la Spitalul Elias.

AICI l-au audiat poliţiştii pe agentul-ucigaş Vlădan! | FOTO

„A ieşit bine mersi din coafor, avea faţă de mafiot rus”

„Atacatorul a ieşit bine mersi din coafor, a traversat strada, avea faţă de mafiot rus. S-a dus la intrarea în sediul companiei Transelectrica. N-am avut când să-l oprim. Prima dată a venit aici la ora 14 şi a vorbit cu soţia lui. I-am văzut vorbind pe amândoi în faţa coaforului. Apoi a plecat şi a revenit.  Pe la ora 17.35. Am auzit ulterior împuşcăturile şi l-am văzut ieşind”, a povestit un martor, la Realitatea TV.

Cazul a fost preluat de procurorii Parchetului Capitalei

Procurorii Parchetului Bucureşti au preluat dosarul privind masacrul de la coaforul din zona complexului Perla din centrul Capitalei, în urma căruia două persoane şi-au pierdut viaţa şi alte 6 au fost rănite. Procurorul Marius Iacob coordonează ancheta.

Procurorul General al României, Laura Codruţa Kovesi l-a desemnat pe prim-adjunctul său, Marius Iacob şi pe şeful secţiei de urmărire penală şi criminalistică Valentin Şelaru, să coordoneze cercetările şi să ofere suport de specialitate procurorilor din cadrul  Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti. La faţa locului, cercetările sunt în derulare.

Dacă ai informaţii sau fotografii despre atacul armat din centrul Capitalei, trimite-le la adresa de e-mail [email protected]!

Comentarii