MENIU CAUTĂ
, de Madalina Ciodaru Burada

UPDATE | Tragedia din COLECTIV. Alex Pascu, basistul trupei Goodbye to Gravity, A MURIT pe aeroport, în Franța | FOTO

Distribuie

UPDATE ora 22:07 Alex Pascu a suferit un stop cardio-respirator și a murit chiar pe aeroport, la Paris, unde aeronava a aterizat înainte de ora 19.30.
În urma incendiului din clubul Colectiv, Alexandru Pascu (33 de ani), fiul Anei Pascu, vicepreşedinte al Federaţiei Internaţionale de Scrimă şi preşedinte de onoare al Federaţiei Române de Scrimă, a fost internat, în stare gravă, la Spitalul de Urgenţă Floreasca.
Familia lui Alexandru Pascu a vrut şi săptămâna trecută să îl transfere într-un spital din Germania, însă starea acestuia s-a înrăutăţit şi exista riscul să apară complicaţii în timpul transportului. Miercuri s-a stabilit ca acesta să fie transferat la un spital din Franţa.
UPDATE | INCENDIUL DIN COLECTIV. 51 de morți. 17 răniți în stare critică și foarte gravă | FOTO&VIDEO
Andrei Galuţ, solistul trupei Goodbye to Gravity, a fost transferat, în 7 noiembrie, într-un spital din oraşul olandez Beverwijk. După incendiul din clubul Colectiv, Andrei Galuţ a fost internat în stare gravă la Spitalul Elias, cu arsuri pe corp şi arsuri de căi respiratorii, fiind ventilat mecanic.
Chitariştii trupei Googbye to Gravity, Vlad Ţelea şi Mihai Alexandru, au murit în 30 octombrie, la scurt timp după incendiul din clubul Colectiv.
Bateristul trupei, Bogdan Enache, a decedat în 8 noiembrie, după ce a intrat în stop cardiorespirator în aeronava care îl transporta la o clinică din Elveţia şi care a fost întoarsă din drum.
Alex Pascu, unul dintre răniții de la Colectiv, i-a șocat pe medici! Coșmar și strigăt disperat: „Foc! Foc! Fugiţi, oameni!”
În noaptea de 30 octombrie, la clubul Colectiv din Capitală a avut loc un incendiu violent. În urma tragediei, 51 de oameni și-au pierdut viața, iar alți peste 140 au suferit răni grave. Cazul este cel mai dramatic din ultimele decenii din România.
Miercuri numărul pacienților internați în spitalele din țară după tragedie era de 71, 17 dintre aceștia fiind în stare critică și gravă. Ceilalți 54 de pacienți erau stabili.

Comentarii