MENIU CAUTĂ
11 Sep. 2018 18:32

Urmărire cu peripeții la Brașov. Polițiștii au tras cu arma după suspect

Distribuie

Polițiștii au tras cu arma după suspect. Polițiștii din Brașov au avut o urmărire ca-n filme pe străzile orașului noaptea trecută.

O mașină înmatriculată în județul Harghita a accelerat brusc după ce a observat un vehicul de poliție pe strada Gării din oraș. În mașina urmărită se aflau patru bărbați.

Imediat, oamenii legii s-au gândit că șoferul respectiv avea ceva de ascuns, de a vrut să dispară din fața oamenilor legii. Acesta a fost somat să oprească, dar n-a făcut-o. N-a oprit nici când oamenii legii au tras un foc în cauciucul mașinii.

Urmărire cu peripeții la Brașov. Șoferul n-a dat o explicație plauzibilă pentru fuga sa

Urmărirea a avut loc pe străzile Aurel Vlaicu – Plevnei – Mihai Viteazul. Autospeciala de poliție a urmărit fugarii, iar alte două echipaje de poliţie, aflate în alertă, au interceptat mașina urmărită pe bulevardul Iuliu Maniu.

Şoferul a fost somat în repetate rânduri să oprească, dar nu a făcut-o nici când poliţiştii au tras un foc în direcția pneurilor.

„Șoferul, un tânăr de 22 de ani din Toplița, nu s-a conformat, a mărit viteza, pe strada Lungă și apoi pe De Mijloc, unde a pierdut controlul asupra direcției de deplasare și a acroșat mai mutle vehicule staționate. A fost condus la o unitate medicală pentru recoltarea de probe biologice.

Cercetările în caz continuă pentru conducere sub influența substanțelor psihoactive. Șoferul nu a oferit o explicație concludentă, iar ceilalți ocupanți au susținut că i-ar fi spus să oprească. Nu au fost recalcitranți la momentul conducerii la secția de poliție”, a declarat Gabriela Dinu, purtător de cuvînt al IPJ Brașov.


CITEȘTE ȘI: VIDEO / Prima zi de școală. La 10 kilometri de centrul Capitalei, o fată studioasă învață la lanternă!

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Antonella sau drumul de la un corp de băiat la o femeie liberă
Comentarii