Mergi direct la conținut »
Vâlcov a publicat pe Facebook un clip care sugerează că #rezist și FDGR sunt naziste. PNL îi cere demisia
Politică Libertatea > Ştiri > Politică > Vâlcov a publicat pe Facebook un clip care sugerează că #rezist și FDGR sunt naziste. PNL îi cere demisia

Vâlcov a publicat pe Facebook un clip care sugerează că #rezist și FDGR sunt naziste. PNL îi cere demisia

Darius Vâlcov recidivează pe Facebook. Consilierul premierului Viorica Dăncilă a publicat pe rețeaua de socializare un clip care sugerează că #rezist și Forumul Democratic al Germanilor din România sunt organizații naziste. În montaj este pusă chiar și poză în care președintele Klaus Iohannis are o muscată precum Hitler.

Darius Vâlcov a publicat acest video la scurt timp după ce a dat publicității fișa medicală personală  a unui protestatar din Piața Victoriei, numindu-l „sandilău”, după care s-a plâns că postarea i-a fost ștearsă. Acesta a anunțat ulterior că îl va da în judecată pe Darius Vâlcov.

PNL îi cere demisia lui Darius Vâlcov

„Demisia lui Darius Vâlcov, adevăratul prim-ministru al lui Liviu Dragnea, care din poziţia de consilier de stat conduce guvernul României, este obligatorie! Publicarea fişei medicale a unei persoane private şi difuzarea unui videoclip cu acuzaţii naziste la adresa preşedintelui României şi a unor mişcări civice democratice sunt fapte extreme de grave care atentează la viaţa privată a unei persoane, la prestigiul instituţiei prezidenţiale şi la memoria victimelor Holocaustului”, a transmis purtătorul de cuvânt al PNL, Ionel Dancă.

El spune că Darius Vâlcov şi-a arătat în acest fel dispreţul faţă de dreptul la viaţa privată şi sfidează memoria victimelor Holocaustului, „care nu pot accepta folosirea în acest fel, fără scrupule, a simbolurilor naziste”.


Citește și:

ROMÂNI AI NIMĂNUI. Familie cu nouă copii, lăsată fără alocație de primar. Edilul ia într-o lună cât li se cuvine lor într-un an!

Close
Închide
  Close