MENIU CAUTĂ

UPDATE. Polițistul pedofil Eugen Stan rămâne în arest. Verificări la nivel național

Distribuie

Eugen Stan rămâne în arest. Eugen Stan, polițistul pedofil care a agresat sexual copii și femei, este vizat de mult mai multe dosare penale decât cele cinci probate, până acum de polițiști și procurori. Anchetatorii verifică acum, cu totul, 20 de dosare cu autor necunoscut din Capitală, în care principal suspect ar fi chiar fostul agent de la Brigada Rutieră a Capitalei. Ancheta se desfășoară inclusiv la nivel național, fiind verificate toate sesizările cu acest mod de operare.

UPDATE. Eugen Stan ramane dupa gratii după ce Tribunalul București, a respins, miercuri, contestația sa împotriva prelungirii măsurii arestului preventiv în cazul său.

Acesta a contestat decizia de prelungire cu inca 30 de zile arestului preventiv în cazul său emisă de Judecătoria Sectroului, care a admis solicitarea procurorilor PICCJ.


Agentul de la Brigada Rutieră a Capitalei, care pare să fi fost agresorul sexual al ultimilor nouă ani în București, este vizat în mai multe dosare penale. Deși se feresc să facă declarații pe această temă, procurorii parchetului general, cei care se ocupă acum de cazul polițistului pedofil, cred că acesta a comis mult mai multe fapte.

Suspect în alte 15 dosare de agresiune sexuală din Capitală

De când s-a petrecut ultimul atac, din ianuarie anul acesta, când Eugen Stan a mângâiat și sărutat doi copii într-un lift, anchetatorii au luat la verificat toate dosarele de agresiune sexuală din Capitală cu autor necunoscut. Din primele verificări, se pare că perversul în uniformă ar mai fi autorul acestor infracțiuni în alte 15 dosare. De altfel, el a fost foarte iritat la audieri, considerând că polițiștii și procurorii vor să-i pună în ”cârcă” și ceea ce nu a făcut.

Verificări la nivel național în cazul polițistului pedofil

Verificări s-au făcut și la nivel național, toate sesizările ce priveau agresiuni sexuale fiind acum cercetate filă cu filă. Sursele Libertatea spun că, până acum, în țară, nu s-a putut stabili o legătură între vreuna dintre fapte și Eugen Stan. Dar ancheta încă nu s-a finalizat!

Eugen Stan vrea să fie eliberat de judecători

Pe de altă parte, Eugen Stan a fost adus astăzi la Tribunalul București, unde s-a judecat contestația lui împotriva deciziei magistraților de la Judecătoria Sectorului 6 de menținere a măsurii arestării preventive. Fostul om al legii a recunoscut în fața ofițerilor de la ”Omoruri” că ar avea o problemă, dar că se poate trata în libertate. Judecătorii nu au luat până la această oră o decizie în privința eliberării sau nu a lui Eugen Stan.

Citește mai multe despre eugen stan, agent și Copii pe Libertatea.

Comentarii