MENIU CAUTĂ
12 Mar. 2018 16:35

Vicepremierul Ungariei a fost fotografiat si filmat la o vânătoare de lux în Suedia. Mâna dreaptă a lui Viktor Orban a împușcat elani și reni din elicopter

Distribuie

Semjen Zsolt, Vicepremierul Ungariei, a fost fotografiat si filmat la o vânătoare de lux în Suedia. Mâna dreaptă a lui Viktor Orban a împușcat elani și reni din elicopter, acest lucru repetându-se în ultimii cinci-șase ani,

Mâna dreaptă a premierului Ungariei, Viktor Orban, vicepremirul Semjen Zsolt ar fi fost implicat în mare secret în vânători de lux în Suedia. Potrivit documentelor puse la dispoziție de către organizatorii expedițiilor ziarului Magyar Nemzet, acesta obișnuieste să meargă aproximativ o dată pe an, începand din 2012, în Suedia, unde vânează în special elani, reni și cocoși de munte.

Acest eveniment cerea măsuri speciale de precauție, cum ar fi închirierea un hotel cu o capacitate de 40 de persoane pentru a fi siguri că nu se întalnesc cu cineva, în special cetățeni maghiari. S-a dovedit că politicianul nu a mers pe jos prea mult, așa că uneori a trebuit să-i aranjeze să călătorească călare.

El a fost, de asemenea, însoțit, de exemplu, de un fost șef de departament al Ministerului Agriculturii, care, precum vicepremierul, a împușcat mai multe animale.

Potrivit documentelor și fotografiilor, cea mai mare excursie de vânătoare a fost organizată anul trecut, în septembrie, când Semjen și însoțitorul său, au închiriat un elicopter pentru a vâna reni.

Leșul unui unui ren a fost, ulterior, transportat cu avionul la cabana de vânătoare atârnat de gât.

Aceste excursii costă, conform sursei citate, 4-5 milioane de forinți fiecare, la care se adaugă alte cheltuieli cu anumite cerințe speciale.

Dintre toți liderii statelor UE și NATO, premierul Ungariei, Viktor Orban, este mai mai mare susținător al Rusiei lui Vladimir Putin. Concluzia apare într-un raport întocmit de către Comisia pentru Relații Externe a Senatului american.


Citește și: EXCLUSIV/ Inna a refuzat cetățenia mexicană. Nu vrea să se stabilească în altă țară

Loading...
Comentarii