Mergi direct la conținut »
Victor Ponta propune un candidat unic PSD-Pro România, la alegerile prezidenţiale. Atac la social-democraţi: "Văd doar o luptă stupidă pentru putere și funcții efemere între câțiva dintre epigonii lui Dragnea"
Politică Libertatea > Ştiri > Politică > Victor Ponta propune un candidat unic PSD-Pro România, la alegerile prezidenţiale. Atac la social-democraţi: "Văd doar o luptă stupidă pentru putere și funcții efemere între câțiva dintre epigonii lui Dragnea"

Victor Ponta propune un candidat unic PSD-Pro România, la alegerile prezidenţiale. Atac la social-democraţi: „Văd doar o luptă stupidă pentru putere și funcții efemere între câțiva dintre epigonii lui Dragnea”

Victor Pontam, liderul Pro România a anunţat, marţi, într-o postare pe Facebook, că vrea un candidat unic pe stânga, la alegerile prezidenţiale din toamna acestui an.

De Valentina Postelnicu,

Ponta precizează că nu este deloc împăcat cu gândul că la Alegerile Prezidențiale din toamnă lui 2019 bătălia electorală să se dea între reprezentantul PNL și cel al USR.

„Cred că o țara normală europeană are dreptul la alegerea rațională între un candidat de dreaptă și unul de stânga. Din acest motiv am propus ideea unui candidat al tuturor forțelor politice de centru stânga, o decizie care să treacă peste orgolii și interese personale meschine”, a menţionat Ponta.

Liderul Pro România arată că nu candidează în 2019.

„Am o experiență personală și 5.3 milioane de voturi obținute în 2014, pot să lansez acest proiect și să încerc să deschid mințile oamenilor care decid!”, a continuat el.

Ponta. „Deocamdată nu văd că la PSD cineva să fi înțeles cu adevărat cât de mult au greșit TOȚI în ultimii ani și de ce au ajuns la dezastrul din 26 Mai”

„Deocamdată nu văd că la PSD cineva să fi înțeles cu adevărat cât de mult au greșit TOȚI în ultimii ani și de ce au ajuns la dezastrul din 26 Mai. Văd doar o luptă stupidă pentru putere și funcții efemere între câțiva dintre epigonii lui Dragnea și un dezastru bugetar, economic și financiar spre care se îndreaptă inconștienți ( și fără să mai poată da toată vina pe unii care nu mai sunt acum la “butoane”)”, spune fostul premier PSD.

Ponta continuă: „Poate după Congresul din 29 Iunie liderii din Kiseleef 10 să revină cu picioarele pe pământ și să înțeleagă ce trebuie să facă pentru oamenii care îi votează ( și pentru cei care nu au mai vrut să îi voteze)! „

Citeşte şi: Cum au economisit estonienii 140 de ani de muncă. Țara cu toate serviciile online oferă experiența lor gratuit, oricui vrea să implementeze sistemul | CORESPONDENȚĂ DIN TALLINN (4)

Close
Închide
  Close