MENIU CAUTĂ
, de Denisa Macovei

VIDEO EXCLUSIV/Brigada… familiștilor! Alex Velea, Victor Slav și Bogdan Vlădău se pregătesc să-și crească împreună copiii

Distribuie

Alex Velea, Victor Slav și Bogdan Vlădău sunt denumiți mai nou băieții din „brigada sexy” de la Bravo, ai stil. Chiar dacă această titulatură li se potrivește de minune, cei trei declară că au trecut de mult de etapa de mari cuceritori, acum fiind familiști convinși.

„Brigada sexy” a acceptat să intre în live pe pagina de Facebook Libertatea.ro unde, pe lângă multe râsete și dezvăluiri amuzante de pe platoul emisiunii de stil, cei trei ne-au povestit și cum sunt ei acasă, în compania copiilor. „Copiii fac ce vor ei. A mea face ce vrea ea, nu știu acum ai lui Alex. Chiar, ai tăi ce fac?”, a răspuns Victor Slav în momentul în care a fost întrebat de Sofia, fiica lui și a Biancăi Drăgușanu. „Ai mei sunt cei mai cuminți. Și-au făcut abonament la bibliotecă. Sunt exact cum sunt copiii. Akim este mai mic, a răcit un pic în ultima perioadă, a trebuit să îi separăm un pic și Dominic, până să ajung aici s-a jucat cu mine. Nu doar că-l bagă în seamă pe Akim, de când s-a născut este feblețea lui. Este fratele lui și sper să fie așa și când o să fie mai mare. Mi-ar fi plăcut să fiu un tată tânăr, când am 40 de ani fiul meu să aibă 20, dar nu a fost să fie. Îmi doream asta de când eram puști, de la 20-21 de ani. S-a întâmplat cu 10 ani mai târziu, la 30 de ani am avut primul copil și a fost extraordinar. Aia a fost vârsta propice să fiu tată: destul de matur să iau decizii bune pentru familia mea. Exact când ți-l dă Dumnezeu atunci este momentul potrivit”, a completat și Alex Velea. Ultimul care a luat cuvântul a fost Bogdan Vlădău care în momentul de față nu are niciun bebeluș, însă ne-a mărturisit că „lucrează” intens la mărirea familiei. „Și eu am vrut să fiu tată tânăr. Nu mi-a ieșit și m-am gândit măcar mama să fie tânără. „Lucrăm” și noi la partea asta, sper ca în 2018 să mărim familia. Ne dorim foarte mult”, a completat și Vlădău.

Alex Velea, Victor Slav și Bogdan Vlădău sunt „Brigada sexy” de la Bravo, ai stil

În ciuda faptului că în fiecare sâmbătă seară sunt încojurați de femei frumoase, cei trei au ochi doar pentru partenerele lor de viață. Ciudat este că, deși ei sunt catalogați drept „cei mai sexy”, femeile din viața lor au primit ani la rândul titluri de „cele mai frumoase femei din România”. Pentru cei care poate nu știu, Victor Slav este însurat cu Bianca Drăgușanu, Alex Velea cu Antonia, iar Bogdan Vlădău cu fotomodelul Gina Chirilă.

VIDEO: Robert Hanciarec

CITEȘTE ȘI:

 VIDEO EXCLUSIV / Motivul pentru care Andreea Marin a trecut televiziunea pe plan secund: ”Nu pot fi o mamă de duminică!”

 

 

Citește mai multe despre bogdan vladau, bravo ai stil și Copii pe Libertatea.

Comentarii