Mergi direct la conținut »
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > VIDEO/ Imagini din mijlocul războiului dintre protestatari şi jandarmi. Forţele de ordine au evacuat forţat Piaţa Victoriei

VIDEO/ Imagini din mijlocul războiului dintre protestatari şi jandarmi. Forţele de ordine au evacuat forţat Piaţa Victoriei

Jandarmii au început să evacueze în forţă Piaţa Victoriei, după ora 23:00, oră la care a expirat autorizaţia pentru miting. Forţele de ordine au intervenit pentru a goli zona, cu tunuri cu apă, gaze lacrimogene şi petarde.

Reporterii Libertatea au surprins imaginile incredibile care redau războiul purtat între protestatari şi jandarmi.

Video: Dragoş Sasu. Fotografii: Vlad Chirea

Protestatarii care se mai aflau în Piaţa Victoriei după ora 23:00 au fost evacuaţi de jandarmii care au intervenit în forţă, cu gaze lacrimogene, petarde şi tunuri cu apă. Protestatarii au ripostat aruncând cu diverse obiecte înspre forţele de ordine. Câţiva jandarmi au fost bruscaţi de protestatari, în timp ce alţi manifestanţi au sărit să îi apere şi să îi evacueze.

În mijlocul violenţelor a fost surprinsă şi o femeie jandarm, dar şi oameni care, la prima vedere, nu aveau legătură cu grupul protestatarilor violenţi.

În câteva minute, Piaţa Victoriei s-a golit cu totul, războiul dintre protestatari şi jandarmi ducându-se mai departe pe bulevardele şi străzile laterale.

Până la ora 23:00, adică înainte de ultima intervenţie în forţă a jandarmilor, 247 de oameni au fost răniți.

Close
Închide
  Close