MENIU CAUTĂ
07 Dec. 2018 08:49

VIDEO | O femeie a fost spulberată pe trecerea de pietoni. Imaginile sunt șocante

Distribuie

O femeie în vârstă de 70 de ani a fost spulberată de o mașină, în orașul Timișoara. 

O femeie a fost lovită în plin de o mașină, pe o trecere de pietoni din zona Piața Verde din Calea Aradului. Femeia a traversat strada pe verde, odată cu restul pietonilor, însă până să ajungă pe cealaltă parte a drumului, culoarea semaforului indica deja roșu.

Între timp, mașinile au primit și ele unda verde pentru a porni de la semafor, iar șoferul care se afla pe prima bandă și care a demarat nu a observat-o pe femeia care traversa strada.

Șoferul s-a ales cu dosar penal

„Un bărbat de 24 de ani a condus un autoturism pe Calea Aradului, dinspre Strada Miresei, iar la intersecția cu strada Liege a surprins și accidentat un pieton de 70 de ani, angajat în traversarea părții carosabile, pe trecerea de pietoni marcată și semnalizată corespunzător, pe culoarea roșie a semaforului”, a declarat pentru opiniatimisoarei.ro Ionuț Sirbu, purtătorul de cuvânt al IPJ Timiș.

Șoferul s-a ales cu dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.


FOTO/ La primărie, pe pavele, la școală, prin noroi. Cum explică primarul: „Acolo e șantier, doar nu era să construiesc școala în altă parte și să o plantez în Prigoreni”

Citește mai multe despre Accident și Timișoara pe Libertatea.

Comentarii