Mergi direct la conținut »
VIDEO| O șoferiță a parcat în mijlocul intersecției și a plecat acasă să se culce. Incredibil ce le-a spus polițiștilor
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > VIDEO| O șoferiță a parcat în mijlocul intersecției și a plecat acasă să se culce. Incredibil ce le-a spus polițiștilor

VIDEO| O șoferiță a parcat în mijlocul intersecției și a plecat acasă să se culce. Incredibil ce le-a spus polițiștilor

O șoferiță a parcat în mijlocul intersecției de la Parcul Carol din București. Se întâmpla la miez de noapte.

Duminică seara, V.I.G. – o doamnă în vârstă de 29 de ani – și-a ales ca loc de parcare intersecția Bulevardului Mărășești cu strada 11 Iunie. Fix în fața Parcului Carol. Având domiciliul în apropiere, conducătorul autoturismului a oprit motorul pe mijlocul carosabilului, a stins luminile, a încuiat mașina și a plecat acasă.

Autoturismul a fost descoperit de un echipaj al Serviciului Circulație din cadrul Poliției Locale a Municipiului București. Pentru a nu se produce vreun accident, „obstacolul” uitat pe carosabil a fost semnalizat chiar cu o mașină de serviciu, cu rampa aprinsă. Apoi, agenții locali au identificat domiciliul proprietarului și i-au pus în vedere acestuia să-și mute mașina care devenise un adevărat pericol în trafic. După ce a găsit un loc de parcare regulamentar, V.I.G. a fost sancționată: 580 de lei – amendă și trei puncte penalizare. Ea le-a spus oamenilor legii că a lăsat mașina acolo, fiindcă nu găsise niciun alt loc de parcare liber.

Cu o seară în urmă, agenții Poliției Locale a Municipiului București au imobilizat un tânăr care umbla cu o sabie prin Centrul Vechi al Capitalei. Bărbatul le-a spus că o căuta pe soacra lui.

CITEȘTE ȘI:

Închisoarea de weekend și la domiciliu, aprobată de Comisia Juridică

Close
Închide
  Close