De Denisa Macovei,

Paul Diaconescu e singur de Sărbători

 

Paul Diaconescu va trece în noul an în compania prietenilor, însă cu speranța că în 2019 va ieși soarele și pe strada lui și se va îndrăgosti din nou. Tânărul actor, care se declară un romantic incurabil, spune că îi este dor de emoțiile pe care i le dă o nouă relație.

„Am fost îndrăgostit, am avut o relație, eram creativ, găteam zi de zi, dar de când nu mai iubită, nu mai gătesc, doar mănânc. Eram fix romantic în relație. Uiți că eu am făcut telenovele? Încă sunt romantic, dar nu mai exersez asta, nu mă mai manifest așa, zilnic”, ne-a mărturisit Paul, completând că în viața de zi cu zi nu seamănă cu personajul pe care îl interpretează în serialul „Triplusec”, mai precis, nu e curtat de domnișoare.

Paul Diaconescu e singur de Sărbători

Paul Diaconescu e singur de Sărbători și așteaptă să fie “agățat”

 Paul susține că nu primește atât de multe invitații în oraș cum crede lumea. Ori este el modest și nu vrea să se laude, ori domnișoarele chiar se intimidează în fața lui, actorul duce lipsă de admiratoare. Nici el nu reușește să-și dea seama din ce motiv îl ocolesc fetele.

„Nu știu de ce. Au plecat. Nu sunt în țară. Nu știu unde sunt domnișoarele”, a spus actorul, care tot speră însă ca o tânără să facă primul pas către el. „Îmi place să fiu agățat, cum să nu-mi placă?”.

VIDEO: Bogdan Sorocan


Citește și:

Prințesa „Regelui”! Gică Hagi, cu ochii în lacrimi după ce și-a văzut fiica pe scenă. Kira a jucat-o magistral pe Martha Bibescu