Mergi direct la conținut »
VIDEO | Prințul Harry a cântat câteva note pe scena unui teatru din Londra. Meghan Markle s-a aflat în public
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe > VIDEO | Prințul Harry a cântat câteva note pe scena unui teatru din Londra. Meghan Markle s-a aflat în public

VIDEO | Prințul Harry a cântat câteva note pe scena unui teatru din Londra. Meghan Markle s-a aflat în public

Prințul Harry a urcat pe scenă alături de actorii din musicalul Hamilton, la Londra, și a cântat câteva note, lucru care a făcut publicul și actorii să râdă. În fața scenei se afla și soția lui, Meghan Markle.

Ducele de Sussex a fost invitat să urce pe scena teatrului Palatului Victoria din Londra, după ce musicalul Hamilton s-a încheiat. El a cântat câteva note, însă a renunțat rapid, în aplauzele tuturor, inclusiv a soției sale, Ducesa de Sussex, care se afla în primele rânduri, potrivit BBC.

Evenimentul a fost unul caritabil, cu scopul de a strânge fonduri pentru a ajuta copiii care suferă de HIV în sudul continentului african.

Prințul Harry și Meghan Markle au mai fost filmați alături de actorii din musical, rânzând și purtând mici discuții.

Recent, cei doi și-au achiziționat un câine din rasa labrador. Patrupedul locuiește cu ei, la Nottingam Cottage, casa pe care cuplul regal a primit-o în dar de nuntă.


CITEȘTE ȘI: SUPER EXCLUSIVITATE/ Primele imagini cu Elena Udrea gravidă în 7 luni. Avem fotografiile și dovezile pe care le vâna toată lumea!

The New York Times: Rudy Giuliani spune că scrisoarea trimisă în România nu are legătură cu administrația SUA


FOTO: EPA

Close
Închide
  Close