O confruntare de proporţii a fost anunţată, vineri, în Murgeni, judeţul Vaslui, între clanul Sandu şi clanul Murui. Anunţul vine după ce joi seară membrii celor două clanuri s-au luptat cu bâte, rângi şi lopeţi, mai multe persoane ajungând la Spitalul Județean de Urgență Vaslui. Printre răniţi se află şi şeful clanului Sandu.

“Ne-au spus ca să golim mormintele ca să aibă ei unde ne pune cadavrele. În seara asta ar trebui să ajungă 100 de persoane din clanul Murui. Au spus pe live că toată politia din Europa nu-i va putea opri să ne omoare.În seara asta se anunță omor în Murgeni. Poliția, mascații ar trebui să facă ceva, altfel va fi vărsare de sânge”, a declarat un membru al clanului Sandu pentru ziarul Vremeanoua.

O cameră de supraveghere a surprins imagini de la bătaia de joi seară. Zeci de persoane sunt înarmate cu diferite obiecte în stradă, moment în care una dintre persoane se urcă pe stâlp şi întoarce camera în direcţia opusă străzii.

“În urma conflictului, 3 persoane au suferit vătămări corporale, fiind transportate la o unitate medicală de pe raza municipiului Bârlad, județul Vaslui, în vederea primirii de îngrijiri medicale. În cauză, a fost întocmit un dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de “tentativă la omor”, “uz de armă fără drept”, “tulburarea ordinii și liniştii publice” și “lovire sau alte violenţe” sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Vaslui”, se arată în comunicatul transmis de IPJ Vaslui.

Citeşte şi:

Fostul episcop de Huși, acuzat de viol, a fost pus în libertate. Decizia, luată de Curtea Supremă

UPDATE | România se menține în categoria țărilor recomandate investițiilor, dar perspectiva este tot negativă

Cum motivează CCR neconstituţionalitatea eliminării pensiilor speciale: legea, adoptată fără nicio documentare sau fundamentare

Cum a conceput copiii, cât timp era la pușcărie. Borcea: N-am fost niciodată la camera nupțială
PARTENERI - GSP.RO
Cum a conceput copiii, cât timp era la pușcărie. Borcea: N-am fost niciodată la camera nupțială
Horoscop 2 iulie 2020. Săgetătorii se confruntă cu chestiuni financiare arzătoare ce pot fi amânate
HOROSCOP
Horoscop 2 iulie 2020. Săgetătorii se confruntă cu chestiuni financiare arzătoare ce pot fi amânate
RECOMANDĂRI