MENIU CAUTĂ
28 Aug. 2018 14:59

VIDEO | Theresa May a dansat alături de mai mulți copii, în Africa de Sud

Distribuie

Premierul Marii Britanii, Theresa May a dansat alături de oficialii din Africa de Sud, în timpul unei vizite din orașul Cape Town, aflat în sud-estul țării.

După ce elevii, îmbrăcați în uniforme, au început să danseze, Theresa May a prins și ea ritmul. Șeful executivului de la Londra a zâmbit apoi și a aplaudat mișcările copiilor, scrie The Guardian.

Totodată, marți, Thresa May s-a întâlnit cu președintele sud-african Cyril Ramphosa.

Theresa May efectuează în această săptămână un turneu în Africa, în prima sa deplasare pe acest continent ca prim-ministru al Marii Britanii, urmând să se oprească în Africa de Sud, Nigeria și Kenya, în contextul apropierii Brexitului.

„Vizita vine într-un moment de schimbări majore în Africa, existând o oportunitate unică, în contextul în care Marea Britanie se îndreaptă spre Brexit, pentru ca o Mare Britanie cu adevărat globală să investească în şi să lucreze alături de naţiunile africane, cu beneficii reciproce”, a precizat biroul său într-un comunicat.


CITEȘTE ȘI: Imagine de excepție cu Gina, soția lui Dragnea Jr. în rochie de mireasă! Condusă la altar de tatăl ei, preotul Tătulescu


FOTO: EPA

Citește mai multe despre Theresa May și Africa de Sud pe Libertatea.

Comentarii