Mergi direct la conținut »
VIDEO/Povestea unui țepar care se dădea comisar. Acționa într-un cartier select, dar a avut ghinion și totul a fost filmat!
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România

VIDEO/Povestea unui țepar care se dădea comisar. Acționa într-un cartier select, dar a avut ghinion și totul a fost filmat!

Inventivitatea infractorilor nu mai e de mult o noutate pentru polițiștii care sunt, mai tot timpul, pe urmele răufăcătorilor. Un individ dintr-o comună de lângă București a ticluit un plan ingenios de a scoate bani. Țeparul se dădea comisar-șef în cartierul Floreasca din Capitală și cerea bani de la oamenii cărora le spunea că poate să le rezolve anumite probleme.

De Remus Vlad,

Cătălin, în vârstă de 34 de ani, din Petrăchioaia, Ilfov, a dat prima lovitură în toamna anului trecut.

A cerut bani ca să toaleteze copacii din fața unei case

Atunci, bărbatul a abordat proprietarul unei case din zona centrală a Capitalei și i-a spus că are relații la Administrația Domeniului Public și îl poate ajuta să-și toaleteze copacii din curte și din fața imobilului. Pentru favoarea pe care i-o făcea, Cătălin a primit 1.000 de lei. Numai că omul respectiv a rămas și fără bani și fără a-și rezolva problema.

S-a dat comisar-șef la Poliția Sectorului 1

Prins de polițiștii Secției 1, individul a fost pus sub control judiciar de către magistrații din sectorul 1. Numai că ”setea” de bani l-a scos din nou pe stradă, în căutarea altor victime.

De această dată, infractorul a ridicat ștacheta. S-a prezentat la patronul unui clinici medicale, căruia i-a spus că este comisar-șef la Poliția Sectorului 1.

Urma să primească 2.700 de lei pentru a nu da amendă

Cu ”perdea”, l-a amenințat pe acesta că va primi amendă pentru faptul că nu a reparat fațada unui imobil, monument istoric, clădire care-i aparținea.

Cazul asistentei medicale din Botoșani: inclusă, apoi scoasă și reintrodusă din nou pe lista deceselor de COVID-19
Recomandări
Cazul asistentei medicale din Botoșani: inclusă, apoi scoasă și reintrodusă din nou pe lista deceselor de COVID-19
 

Cei doi au căzut de acord ca țeparul să primească 2.700 de lei pentru a-i fi trecută cu vederea ilegalitatea pe care se presupunea că a comis-o. În momentul în care infractorul a venit la clinica medicală pe care bucureșteanul o avea în cartierul Floreasca, a dat nas în nas cu judiciariștii Secției 1, care l-au și încătușat.

Va fi cercetat pentru înșelăciune

Judecătorii nu l-au mai iertat de această dată, mai ales că încălcase și prevederile controlului judiciar, astfel că l-au trimis în spatele gratiilor pentru 30 de zile. El va fi cercetat pentru înșelăciune și ar putea sta ani buni în spatele gratiilor.


Camerele pentru rovinietă 2018. Unde te pot surprinde dacă nu ai plătit taxa de drum

Close
Închide
  Close