De Ciprian Iana,

Mai întâi a atacat Klaus Iohannis: ”Eu nu sunt cu PSD în vreo competiţie electorală, eu sunt cu PSD în război, noi suntem cu PSD în război, şi asta nu pentru că noi suntem aşa răi, pentru că ei au fost răi cu românii.

Aflat, sâmbătă, într-o întâlnire electorală în județul Bistrița Năsăud, Iohannis a continuat: ”PSD a guvernat împotriva românilor, PSD a venit la putere cu promisiuni mari şi, nici nu a ajuns bine în Palatul Victoria, a început să încerce să subjuge justiţia, să acapareze marile sisteme publice”.

Viorica Dăncilă a replicat, acuzându-l pe Klaus Iohannnis de ipocrizie și de oportunism politic, pentru că, în trecut, a semnat un protocol pentru susținerea guvernului Năstase.

„Despre ipocrizie (sau oportunism politic): Cum se potrivește retorica anti-PSD cu semnarea unui protocol de susținere a Guvernului Năstase? Sau cu acceptul de a fi propunerea domnului Geoană de premier și de a-l susține cu toate forțele în campania din 2009?”, a scris Viorica Dăncilă sâmbătă pe Facebook.

La rândul său, fostul prim-ministru Adrian Năstase, a ținut să-i reamintească președintelui Klaus Iohannis de colaborarea între PSD și Forumul Democrat al Germanilor din România (FDGR), în Sibiu, din perioada 2001-2004.

Șeful statului a refuzat sistematic o dezbatere electorală cu Viorica Dăncilă, în campania pentru al doilea tur al alegerilor prezidențiale din 24 noiembrie, precizând că nu poate legitima un astfel de partid nedemocratic.

Președintele Klaus Iohannis va avea marți o dezbatere pe teme de campanie, la care vor participa polititologi, jurnaliști și formatori de opinie. SNSPA a anunțat că va evenimentul ar urma să fie găzduit în aula Bibliotecii Centrale Universitare.

Citeşte şi:

PSD vrea ca Dăncilă să participe la dezbaterea de la Bibilioteca Centrală Universitară. Reacția dură a lui Rareș Bogdan

Viorica Dăncilă: ”Singura miză a candidatului Iohannis este exterminarea PSD”

Klaus Iohannis susține alegerea primarilor în două tururi: ”Așa este cel mai corect”

Reacția unei tenismene după ce a văzut-o pe Serena Williams goală în vestiar: 'Am rămas șocată timp de o săptămână, pentru că e...'
GSP.RO
Reacția unei tenismene după ce a văzut-o pe Serena Williams goală în vestiar: 'Am rămas șocată timp de o săptămână, pentru că e...'
Horoscop 31 mai 2020. Leii trebuie să-și tempereze pornirile, Berbecii au parte de o zi armonioasă
HOROSCOP
Horoscop 31 mai 2020. Leii trebuie să-și tempereze pornirile, Berbecii au parte de o zi armonioasă