De Răzvan Mihalașcu,

Varujan Vosganian a anunțat, printr-un mesaj publicat pe Facebook, că luni, 19 august, trebuia să aibă loc o întâlnire a coaliției, „având ca temă răspunsul PSD față de poziția ALDE privind măsurile ce trebuie luate în vederea restartării actului de guvernare”.

Dat fiind că doamna Viorica Dăncilă, președintele PSD și prim-ministru, a absentat, din motive care nu ne-au fost precizate, subiectul respectiv nu a putut fi abordat.

Așteptăm ca, odată cu reprogramarea întâlnirii, cel mai probabil pentru miercuri, prim-ministrul să ne prezinte cu claritate care este, între relansare și supraviețuire, opțiunea sa în privința activității Guvernului.

Varujan Vosganian, vicepreședinte ALDE

Viorica Dăncilă a precizat că astăzi se va întâlni cu liderul ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, după ce acesta a declarat că Guvernul funcționează din inerție și nu vrea să facă parte dintr-un Executiv „impotent”.

Tot astăzi, președintele Pro România, Victor Ponta, a afirmat că premierul Dăncilă i-ar fi promis că îi cooptează partidul la guvernare și că rupe coaliția cu ALDE, cu condiția ca Ponta să-i susțină candidatura la alegerile prezidențiale.

În replică, președintele PSD, Viorica Dăncilă l-a acuzat pe Ponta că minte.

„Stilul acesta mincinos și duplicitar al domnului Victor Ponta este unul dintre motivele pentru care nu am mai dorit să colaborăm, până la urmă. Neseriozitatea sa, dorința permanentă de a ieși în față prin orice mijloace, inclusiv prin neadevăruri nu fac casă bună cu PSD. Este un om incapabil să construiască și știe doar să distrugă”, a scris Viorica Dăncilă pe Facebook.

Citeşte şi:

Afirmație șocantă a criminalului de la Săpoca: „Am crezut că sparg păpuși, iar la ultima am văzut sânge și mi-am dat seama că am ucis oameni”

Procurorii DIICOT au continuat să scaneze casa lui Gheorghe Dincă după noi probe. Anchetatorii au cerut INML să expertizeze noi probe găsite în casa suspectului

UPDATE | Un bărbat a murit și alți doi au fost răniți, după ce au fost împușcați cu o armă de vânătoare, în Mangalia

La 4 ani era declarată„cea mai frumoasă fată din lume”.Cum arată la 18 ani fiica fostului fotbalist
GSP.RO
La 4 ani era declarată„cea mai frumoasă fată din lume”.Cum arată la 18 ani fiica fostului fotbalist
Horoscop 2 iunie 2020. Racii atrag bunăvoință din partea celor din jur, Fecioarele au accesul limitat la anumite plăceri.
HOROSCOP
Horoscop 2 iunie 2020. Racii atrag bunăvoință din partea celor din jur, Fecioarele au accesul limitat la anumite plăceri.