De Răzvan Mihalașcu,

Președintele interimar al PSD, Viorica Dăncilă, a lansat un atac la adresa parlamentarilor aflați în Opoziție, în contextul în care legea pensiilor a picat miercuri în Senat, la un vot diferență.

„Acest lucru arată modul în care abordează legea pensiilor Opoziția. Una declară, acuză Guvernul de anumite lucruri, de nivelul de trai, arată grija pe care o arată față de pensionari, dar astăzi au votat împotriva legii pensiilor. Acest dublu standard nu este unul care să fie acceptat de pensionari. În Camera Deputaților vom avea votul necesar”, a declarat Viorica Dăncilă, la ieșirea din sediul PSD.

Întrebată de ce au lipsit parlamentarii PSD de la votul din Senat, Dăncilă a precizat va discuta cu senatorii social-democrați care nu au fost prezenți la ședință și a cerut să fie realizată o analiză pentru a afla cine sunt parlamentarii care au votat împotriva legii pensiilor.

Cât despre posibilitatea ca legea pensiilor să fie amânată până la toamnă, Viorica Dăncilă a precizat că va discuta cu președintele Camerei Deputaților pe această temă.

„Ne-am ținut întotdeauna promisiunile față de pensionari. Dacă nu am putut prin lege, am dat OUG. Pensionarii, de la 1 septembrie, vor avea majorarea punctului de pensie și vom trece legea pensiilor prin Camera Deputaților”, a afirmat premierul Viorica Dăncilă.


Citește și:

Aplicația Clever Taxi a lui Daimler Benz a plătit un articol în Adevărul, care-i prezintă pe taximetriștii români drept niște brute limitate, homofobe și amenințătoare!

Ce se întâmplă acum cu Mario Iorgulescu. Ultimele informații venite din Italia
GSP.RO

Ce se întâmplă acum cu Mario Iorgulescu. Ultimele informații venite din Italia

Horoscop 19 octombrie. O zodie ar trebui să fie mai reținută în declarații
HOROSCOP

Horoscop 19 octombrie. O zodie ar trebui să fie mai reținută în declarații