De Răzvan Mihalașcu,

Astăzi, Viorica ar fi împlinit 50 de ani. Cei doi fii ai ei, nurorile și nepoțica ei s-au întors din Marea Britanie pentru a o îngropa, scrie observator.tv.

Opt mame din Munteni-Buzău au murit, sâmbătă, după ce un camion pătruns pe contrasens s-a ciocnit violent de microbuzul care le transporta la serviciu. Printre acestea s-a numărat și Viorica Moise, mamă a doi băieți pe care i-a crescut singură pentru că a rămas văduvă în urmă cu 20 de ani.

Soțul Vioricăi a murit la vârsta de 27 de ani, răpus tot de cancer. Rămasă singură, i-a crescut pe cei doi băieți, unul de 7 ani, iar celălalt de 4 ani. Ea a fost cea care a crescut-o mai bine de doi ani și pe Maya, fetița fiului ei cel mare.

Răvășită de durere, Andreea, nora Vioricăi, a scris un mesaj emoționant pe Facebook.

„Să îi cânți Mayei, îmi e dor de glasul tău.. Să îi spui povești doar de tine știute. Să ne îndrumi pe noi, copiii tăi, pe calea cea bună, așa cum ai făcut mereu. MAMA EȘTI PUTERNICĂ! Și noi? Cui ne lași? Ai plecat prea devreme, Maya vrea sa îți scrie numele, învață să scrie și să citească așa cum ți-a promis. Ți-a promis că va fi cuminte și că ne ascultă MAMA, să te mai poată vedea, ne ascultă să mai poată veni la tine să te strângă iar în brațe”.

De-a lungul timpului, Viorica Moise a suferit patru operații în lupta cu cancerul și, de fiecare dată, a învins boala. În comunitate, femeia era apreciată și admirată.

Luni, Viorica Moise a fost condusă pe ultimul drum.

Citeşte şi:

S-au scos limitatoarele de viteză de pe cea mai periculoasă străduță din București, cu 12 accidente în ultimii 3 ani! Poliția spune că e doar temporar, pentru că „sunt deteriorate”

Starea Libertății | Cum a văzut-o Dragoș Pătraru pe Elena Udrea la termenul din dosarul șpăgii de 3,8 milioane de dolari: „Cochetă și duhnind a opulență”

E-mailul care dovedește că Renault s-a înțeles cu subcontractorii săi să nu-și ia angajații reciproc și să țină salariile jos

La 4 ani era declarată„cea mai frumoasă fată din lume”.Cum arată la 18 ani fiica fostului fotbalist
GSP.RO
La 4 ani era declarată„cea mai frumoasă fată din lume”.Cum arată la 18 ani fiica fostului fotbalist
Horoscop 2 iunie 2020. Racii atrag bunăvoință din partea celor din jur, Fecioarele au accesul limitat la anumite plăceri.
HOROSCOP
Horoscop 2 iunie 2020. Racii atrag bunăvoință din partea celor din jur, Fecioarele au accesul limitat la anumite plăceri.