Mergi direct la conținut »
Zboruri amânate pe Aeroportul Otopeni, pe durata desfășurării exericițiilor aviatice de 1 Decembrie
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Zboruri amânate pe Aeroportul Otopeni, pe durata desfășurării exericițiilor aviatice de 1 Decembrie

Zboruri amânate pe Aeroportul Otopeni, pe durata desfășurării exericițiilor aviatice de 1 Decembrie

Pe durata desfășurării exericițiilor aviatice de Ziua Națională, sâmbătă, între 09.45 și 10.45, decolările și aterizările pe Aeroportul Henri Coandă sunt amânate. 

„Sâmbătă, 1 decembrie 2018, în intervalul orar 09:45-10:45, pe durata desfăsurării exerciţiilor din cadrul programului dedicat celebrării Zilei Naţionale, decolările şi aterizările pe Aeroportul Internaţional Henri Coandă vor fi amânate”, a anunțat Compania Națională Aeroporturi București.

Reprezentații CNAB au mai transmis că toate operaţiunile premergătoare zborului se vor desfăşura normal, iar pasagerii sunt rugați să prezinte la aeroport la orele recomandate de companiile aeriene.

De la ora 10.00, aproximativ 4.000 de militari şi specialişti din Ministerul Apărării Naţionale, Ministerul Afacerilor Interne, Serviciul Român de Informaţii şi Administraţia Naţională a Penitenciarelor, cu peste 200 de mijloace tehnice şi circa 50 de aeronave, şi militari din mai multe ţări aliate sau partenere vor participa la Parada militară organizată cu ocazia Zilei Naţionale a României, în Piaţa Arcul de Triumf din Bucureşti.

Citește și: FOTO&VIDEO| La mulți ani, România! Libertatea transmite LIVE parada militară de 1 Decembrie

Șoferii care ies la drum sâmbătă trebuie să aibă în vederea faptul că Poliția Rutieră a dispus mai multe restricții rutiere, în contextul organizării paradei militare cu ocazia Zilei Naţionale a României. Astfel, sâmbătă, 1 decembrie 2018, traficul rutier va fi restricționat în mai multe zone.

Citește și: Atenție, șoferi! Ce străzi sunt blocate sâmbătă pentru parada militară de Ziua Națională și care sunt rutele ocolitoare

FOTO HEPTA


CENTENAR SOLIDAR/ Trei pentru unul, unul pentru toți. Renăscuți din suferință: trei oameni loviți de soartă s-au cunoscut la un centru pentru persoane cu dizabilități și au devenit prieteni pe vecie


Close
Închide
  Close