Cristian Coman locuia cu soţia sa, Adriana, şi fiul Denis, în Austria, în ziua atentatului fiind în vacanţă la Nisa. Soţia şi fiul se află în spitale din Franţa, în stare stabilă. Iniţial, autorităţile franceze l-au identificat pe Denis Coman, internat la secția de pediatrie a unui spital, ulterior fiind găsită şi Adriana Coman, la un alt spital. Deși toată lumea spera că românul va fi găsit în viaţ, după cinci zile, numele acestuia a fost identificat pe lista persoanelor decedate la Nisa.

„Tăticul Cristian a fost găsit. De acum, printre îngeri. Se va ruga pentru iubita lui soţie şi fiul lor, de acolo, de lângă El. Dumnezeu să-l odihnească, deşi nu de asta avea nevoie la cei 34 de ani! Vă mulţumesc“, a postat marți seară o apropiată a familiei pe un grup de Facebook.

Vestea morţii lui Cristian Coman a căzut ca un trăznet în mijlocul unei furtuni violente la Rovinari, orașul unde se născuse, în urmă cu 34 de ani, bărbatul care, în căutarea unui trai mai bun please în urmă cu mai mulți ani la Timișoara, iar mai apoi în Austria. Rudele lui Cristian Coman au primit înmărmurite vestea morţii acestuia, mai ales că mama acestuia trece printr-o grea suferinţă, în urma unei boli cumplite. Ea aflat de decesul fiului săi pe un pat de spital din Cluj, unde urmează un tratament complicat pentru a i se salva viaţa.

Citește și: Atentat Nisa | Anunțul MAE privind românii dați dispăruți în urma atacului

Primarul din Rovinari, Robert Filip, a declarat că aşteaptă decizia familiei, respectiv a soţiei lui Cristian Coman, pentru a se stabili locul unde va avea loc înmormântarea, și și-a manifestat dorința de a ajuta, cu ce poate, familia.

„Am luat legătura cu Ministerul Afacerilor Externe şi vor discuta cu familia, cu soţia. Este cineva în permanenţă la spital, acolo. Din păcate, şi mama lui Cristian are probleme grave de sănătate, din cauza unei boli cumplite, şi era la spital, la Cluj, când am sunat să întreb ce putem face. Am vorbit cu sora, apoi cu soţul acesteia, respectiv cumnatul decedatului, pe care îl cunosc personal. Urmează să se decidă dacă îl aduc la Rovinari şi o să vedem şi noi cu ce putem să ajutăm legat de înmormântare şi altele. O să ţinem legătura cu consulatul să vedem cum se va proceda. Eu o aştept pe sora lui Cristian la Rovinari, să discutăm, să vedem care este situaţia“, a declarat, conform gds.ro, primarul.

„Condoleanțe familie. Credeam că tot ce s-a întâmplat o să rămână doar un vis urât și că o să fie în viață. Dumnezeu să-l odihnească!”, a scris o cunoscută a familiei îndoliate pe o rețea de socializare.

„Am sperat că te va găsi în viață, dar speranțele s-au năruit! Dumnezeu să te ierte, Cristi! Ai grijă, Doamne, de Adriana și Denis!”, a scris o altă persoană pe Facebook.

„Condoleanțe familiei și Dumnezeu să-l ierte, a fost om deosebit, glumeț, bun, o familie frumoasă, dar, din păcate, s-au despărțit pentru totdeauna! Dumnezeu să-i întărească pe cei rămași în urma lui!”.

Vestea morții lui Cristian a generat mesaje de condoleanțe și din partea președintelui Klaus Iohannis, dar și a premierului Dacian Cioloș.

“Am primit cu profund regret vestea decesului cetățeanului român care a fost dat dispărut în urma atacului terorist de la Nisa, din cursul serii de joi. Adresez cele mai sincere condoleanțe familiei și le sunt alături în aceste momente de cumplită durere. Le doresc însănătoșire grabnică și multă putere soției și copilului celor doi, care se află internați la Nisa. Sunt în legătură permanentă cu Ministerul Afacerilor Externe și reprezentanții misiunilor diplomatice române din Franța, care acordă tot ajutorul și sprijinul necesare în această situație dramatică. Nimic nu poate alina durerea celor apropiați, așa cum nimic nu poate justifica astfel de acte teroriste abominabile”, a transmis Iohannis.

“Între oamenii uciși în atacul barbar de la Nisa este și un cetățean român. Știu că este puțină consolare pentru familie și pentru cei dragi lui, dar vreau să-i rog să accepte regretul meu enorm și condoleanțe pentru pierderea avută. Este o tragedie care a lovit o familie întreagă. Soția și copilul lui, răniți grav în atentat, sunt și ei internați în spitale din zonă. Din fericire, din informațiile pe care le avem la această oră, starea acestora este stabilă. Suntem în legătură permanentă cu serviciile medicale franceze. Știu că avem vești mai bune în privința celorlalți doi români răniți în atac. Amândoi sunt încă spitalizați, dar evoluția lor medicală este pozitivă”, a spus Dacian Cioloș.

Gina Pistol i-a ruinat cariera unei vedete în doar 7 luni de relație: „Ce face cu ea? E mai mare ca el! Îi mănâncă toți banii”
PARTENERI - GSP.RO
Gina Pistol i-a ruinat cariera unei vedete în doar 7 luni de relație: „Ce face cu ea? E mai mare ca el! Îi mănâncă toți banii”
Horoscop 21 ianuarie 2021. Scorpionii sunt prinși în propriile ițe și trebuie să-și respecte angajamentele
HOROSCOP
Horoscop 21 ianuarie 2021. Scorpionii sunt prinși în propriile ițe și trebuie să-și respecte angajamentele
Cine este tânărul de 19 ani ucis în fața unei săli de fitness din Capitală. Detalii șocante din dosarul crimei
Știrileprotv.ro
Cine este tânărul de 19 ani ucis în fața unei săli de fitness din Capitală. Detalii șocante din dosarul crimei
Celebra gimnastă a ţării a ajuns omul străzii. ŞOC: întreţine relaţii intime pentru bani
Telekomsport
Celebra gimnastă a ţării a ajuns omul străzii. ŞOC: întreţine relaţii intime pentru bani
Un smartphone nou? Află ce trebuie să ai ca să fii cool (PUBLICITATE)
PUBLICITATE
Un smartphone nou? Află ce trebuie să ai ca să fii cool (PUBLICITATE)