Când e programată premiera „Berlin”, un serial derivat din „La Casa de Papel”, pe Netflix

„Berlin“ este numele serialului spin-off al celebrului „La casa de papel”. Noua producție va avea premiera pe platforma de streaming în luna decembrie 2023. Anunțul a fost făcut de cei de la Netflix prin intermediul unui filmuleț postat pe rețelele de socializare.

Pe lângă data de lansare așteptată de fani, aceștia îl pot vedea în personaj și pe Pedro Alonso, interpretul personajului principal.

În decembrie? Suntem în februarie acum”, a scris un fan. Iar răspunsul celor de la Netflix nu s-a lăsat așteptat prea mult: „Timpul trece așa de repede încât nici nu merită să strângi bradul”.„Decembrie??!! OMG!!”, „Abia astept”, „Asta… DA!” sunt alte comentarii lăsate de cei care urmăresc noutățile anunțate de Netflix pe contul de Facebook.

Netflix prezintă personajele din noul serial „Berlin”

Serviciul de streaming a distribuit un videoclip de „prezentare a personajelor” pentru spin-off-ul „La Casa de Papel”, în care apare distribuția. Acțiunea din „Berlin”, după cum a dezvăluit primul video de prezentare, va fi plasată în trecut, relatând evenimentele care l-au determinat pe protagonist să devină parte din jaful Profesorului. Citește continuarea pe Tvmania.ro

ARTICOL PRELUAT DE PE SITE-UL TVMANIA.RO

Țara în care Ilie Dumitrescu a refuzat să meargă, indiferent de câștigul financiar: "Nu poţi să stai cu o femeie de vorbă. Nu poţi să faci nimic"
GSP.RO
Țara în care Ilie Dumitrescu a refuzat să meargă, indiferent de câștigul financiar: "Nu poţi să stai cu o femeie de vorbă. Nu poţi să faci nimic"
Urmărește-ne pe Google News
Comentează

Loghează-te în contul tău pentru a adăuga comentarii și a te alătura dialogului.