Prima imagine cu familia Addams din „Wednesday”

Cineastul Tim Burton va regiza patru dintre cele opt episoade și va fi producătorul executiv al serialului de comedie horror al creatorilor Miles Millar și Alfred Gough (Smallville).

Prezentat ca fiind un „mister de detectiv, cu infuzie supranaturală”, serialul o va urmări pe Wednesday în timpul șederii sale la Academia Nevermore, un internat pentru proscriși. Adolescenta „încearcă să își stăpânească abilitatea psihică emergentă, să zădărnicească o serie de crime monstruoase care au terorizat orașul local și să rezolve misterul supranatural care i-a implicat pe părinții ei în urmă cu 25 de ani – totul în timp ce navighează prin noile și foarte încurcatele ei relații de la Nevermore”, conform sinopsisului.

Nu am văzut-o niciodată ca adolescentă. Este amuzant, dulce și aproape fermecător să auzi obsesia acestei fetițe de 8 ani pentru crimă, sânge și curaj. Pe măsură ce îmbătrânește – acea atitudine răutăcioasă sau [acele] remarci mușcătoare – este aproape greu să nu o faci să nu pară ca orice altă adolescentă…  Nu am mai avut niciodată ocazia să joc un personaj iconic. Știu că este foarte iubită și respectată și nu vreau să o dau în bară.

Jenna Ortega, pentru Entertainment Weekly, despre personajul Wednesday

Iată o primă imagine cu familia Addams din serialul Netflix „Wednesday”.

LIVE | Rusia anexează oficial cele patru teritorii ocupate din Ucraina – Donețk, Luhansk, Zaporojie și Herson. Vladimir Putin: „Ne vom apăra teritoriul cu toată puterea și cu toate mijloacele”
Recomandări
LIVE | Rusia anexează oficial cele patru teritorii ocupate din Ucraina – Donețk, Luhansk, Zaporojie și Herson. Vladimir Putin: „Ne vom apăra teritoriul cu toată puterea și cu toate mijloacele”

Cine lipsește din imaginea cu familia Addams din „Wednesday”

Alfred Gough a declarat pentru Vanity Fair că Burton a dorit ca estetica creativă să semene mai mult cu cea din desenele animate ale lui Charles Addams, „în care Gomez este mai scund decât Morticia, față de versiunea suavă a lui Raul Julia din filme”.

Este, de asemenea, incredibil de dezinvolt și romantic, și cred că are toate aceste ingrediente clasice ale lui Gomez pe care le-am văzut înainte, dar aduce și ceva foarte diferit. Acesta este un lucru care a fost foarte important pentru serial – să nu se simtă ca un remake sau un reboot. Serialul nu încearcă să fie precum filmele sau serialul TV din anii ’60. Acest lucru a fost foarte important pentru noi și foarte important pentru Tim.

Miles Milla, despre Guzmán

Ei bine, din imaginile cu familia Addams din serialul Netflix „Wednesday” lipsește un membru important: unchiul Fester. „Nu avem niciun comentariu despre unchiul Fester”, a declarat Gough pentru VF. „Urmăriți serialul”.

Articol preluat de pe site-ul Tvmania.ro

Urmărește-ne pe Google News
Comentează

Loghează-te în contul tău pentru a adăuga comentarii și a te alătura dialogului.