26 Mar. 2016 23:30

Adela vă sfătuiește în sex și iubire. ”Soţia mea nu vrea sex cu străini”

Distribuie

De când lumea si pământul, sexul şi, mai ales, iubirea generează bătăi de cap şi încurcături, căci mintea nu se pune cu inima sau cu instinctele primare. În cea mai mare parte a situaţiilor create, un sfat sau simpla rostire a problemei pot aduce rezolvări. Pentru asta există Adela, gata să te asculte şi să te ajute să vezi lucrurile mai clar.

Adela, specialista noastră în probleme de cuplu, îți stă la dispoziție.

sex-ADELA-tifetz_15

Scrie-i Adelei pe adresa scrieadelei@libertatea.ro şi citește în Libertatea sfaturile ei.

 

 

Dragă Adela,

Mă numesc Bogdan și am 42 de ani. Soția mea are 38 de ani și suntem căsătoriți de 15 ani. De aproximativ 5 ani cochetăm cu ideea de swing! Am avut câteva întâlniri iar dintre toate s-a materializat doar una, o seară în trei cu un al bărbat ok, un adevărat gentelman! Deși nu i-a displăcut, iar mie chiar mi-a făcut o deosebită plăcere, soția nu mai dorește să mai avem astfel de experiențe deși eu i-am propus atât întâlniri cu un alt cuplu, cu un bărbat sau cu o femeie! Să înțeleg că eu am o perversitate mai accentuată sau să fie altceva? Îți mulțumesc anticipat și aștept un răspuns!

 

Adela răspunde:

 

Dragă Bogdan,

Faptul că soţiei tale „nu i-a displăcut' întâlnirea cu acel bărbat nu înseamnă în nici un caz că „i-a plăcut la nebunie'. De fapt, din ce spui tu, reiese că tocmai după această experienţă a început să nu mai vrea. Femeile au alte resorturi care le împing către interacţiunea amoroasă decât bărbaţii. Pentru ele, contează mult intimitatea sufletească, sentimentele adânci. Poate că acel „gentleman', cum i-ai spus tu, nu i-a inspirat deloc aceste trăiri, astfel că şi-a dat seama că nu o împlinesc astfel de experienţe. Poate că ea interpretează interesul tău pentru alte relaţii ca pe o plictiseală în relaţia voastră, ca pe un neajuns. Înainte de a vă deschide către alţii, poate ar fi interesant să aprofundaţi lucrurile între voi pentru o vreme. Ce doreşti tu nu e o perversitate, dar dacă nu se realizează pe fondul unei încrederi reciproce, vă poate distruge relaţia.

Loading...
Comentarii