14 Dec. 2017 16:54 , de Cristian Burcioiu

EXCLUSIV/Asasina de la metrou, recunoscută ca în filmele polițiste. Magdalena Șerban a fost plasată într-o cameră specială a Poliției pentru ca victima să o studieze

Distribuie

Magdalena Șerban, individa care a împins-o pe Alina Ionela Ciucu sub roțile metroului, a trecut prin toate etapele judiciare pentru ca investigatorii să fie siguri că ea este autorul groaznicului omor. La câteva ore după crimă, femeia era deja plasată într-o cameră specială a Poliției, pentru a fi identificată de tânăra sportivă Alexandra Anne Mary Costache, supraviețuitoarea primului atac.

La câteva ore după ce a fost la un pas să fie sfârtecată de metrou în stația Costin Georgian, Anne Mary s-a aflat iar la doi pași de individa care, din motive doar de ea știute, a vrut să o ucidă. De astă dată, între cele două – victimă și atacator -, s-a aflat un geam securizat care i-a permis tinerei sportive să o studieze în amănunt pe femeia de 36 de ani care a împins-o de pe peron pentru a cădea în fața metroului care urma să intre în stație. Se aflau la recunoaștere.

'Pentru ca procedura de recunoaștere să poată fi dusă la bun sfârșit, suspecta a fost introdusă, la început singură, într-o cameră specială a Poliției, cu geamuri de tip oglindă. În exterior s-a aflat tânăra care a reclamat atacul din stația Costin Georgian. A privit-o minute în șir din mai multe unghiuri pentru a o putea identifica. Atacatoarea, pe care o văzuse doar din lateral și din spate, nu mai purta eșarfa pe cap. În plus, tânăra era încă în stare de șoc. De aceea a fost dificil. După câteva zeci de minute, timp în care în cameră au fost introduse și alte persoane, procedura de identificare a fost încheiată fără niciun dubiu', ne-au dezvăluit surse judiciare. 

Sportiva supraviețuitoare a aflat chiar la recunoașterea din grup că femeia care a atacat-o a ucis o tânără la metrou

În timpul procedurii, tânăra sportivă, care a scăpat cu viață numai datorită prezenței ei de spirit și a antrenamantelor specificie pe care le face la handbal, a aflat că individa din fața ei a ucis o tânără, pe care a împins-o în fața metroului.

'În timpul audierilor, anchetatorii au primit apelul de urgență legat de uciderea tinerei din stația de metrou Dristor. Inițial, s-a spus că este vorba de un copil căzut între șine…. Atunci, când a realizat că femeia din fața sa e asasina, spaima a cuprins-o și mai tare pe fata care a supraviețuit atacului', au adăugat aceleași surse.


Citește și:

EXCLUSIV/ Scrisoarea trimisă de asasina de la metrou cu două luni și jumătate înaintea comiterii crimei

Ce mesaj și-a scris în palmă asasina de la metrou, după comiterea crimei

Loading...
Comentarii