11 Oct. 2018 14:37

Cine este bărbatul acuzat că a ucis-o pe Vasilica, românca găsită carbonizată la Modena. Bucătarul italian a jucat poker după comiterea crimei

Distribuie

Italianul Raffaele Esposito, de profesie bucătar, a fost arestat sub acuzația de omor în cazul Vasilicăi Nicoleta Neață, românca găsită carbonizată în apropierea lacurilor Vivinatura din Modena. În decursul a 10 zile, italianul, în vârstă de 34 de ani, a fost acuzat că ar fi ucis-o pe româncă și apoi a incendiat trupul acesteia.

De asemenea, Raffaele Esposito (foto) ar fi încercat să răpească o altă fată de 18 ani, fiind descris de anchetatori drept „Un maniac gata să ucidă din nou', notează rotalianul.

Cine este bărbatul acuzat că a ucis-o pe Vasilica, românca găsită carbonizată la Modena

Procurorii italieni care investighează cazul susțin că bucătarul căuta ca victime doar femei slabe. Într-un caz de violență, bărbatul este acuzat că s-a dat drept carabinier, notează Quarto Grado, o emisiune televizată din Italia care prezintă cazuri de cronică neagră.

Potrivit sursei citate, Raffaele Esposito este originar din Napoli, însă, în prezent, locuiește împreună cu familia în Savignano.

„După ce a ucis-o și a ars-o pe românca Vasilica Nicoleta Neață, în vârstă de 31 de ani, Esposito a mers să joace video poker”, susțin jurnaliștii italieni.

Presa din peninsulă mai scrie că, într-un alt caz de violență, Esposito a folosit haine pentru copii „pentru a-i astupa gura primei victime pe care a violat-o'.

De asemenea, individul, care este căsătorit și tatăl a două fiice, ar fi vrut să răpească o tânără de 18 ani în plină zi, având „fața descoperită și prezentându-se drept carabinier'

Aflați cum au reușit carabinierii italieni să-l prindă pe ucigașul Vasilicăi.


Citește și Emma Zeicescu și Claudiu Popa au fost puși sub învinuire pentru deținere și consum de droguri!


 

Loading...
Comentarii