19 Iul. 2017 23:30 Ana Maria Păsat

EXCLUSIV/ Nașa lui Cornel Galeș nu acceptă ca finul său să aibă o nouă relație. ”Acum nu-i cazul de așa ceva”

Distribuie

Nașa lui Cornel Galeș nu este de acord ca soțul Ilenei Ciuculete să-și refacă viața așa de repede, la nici patru luni de la moartea acesteia.

Le-a fost mereu alături, în cei 25 de ani de căsnicie, iar acum, odată cu dispariția Ilenei Ciuculete, nici vrea să audă ca finul său să o înlocuiască așa de repede.

Nașa lui Cornel Galeș și a Ilenei Ciuculete, Doina Belu, spune că este exclus ca acesta să aibă o idilă cu o blondă misterioasă, în ciuda acelor fotografii apărute în mass-media. Femeia spune că finul său nu are nici un fel de relație și că nici nu ar putea așa de repede.

”Nu suntem de acord. Nu-i momentul acum. Dar nu-i vorba de nici o relație. Noi știm cel mai bine. Cornel e singur. El tot la noi vine, tot cu noi se sfătuiește”, a declarat Doina Belu pentru Libertatea.

Aceasta a adăugat că finul lor nu le-a prezentat nici o altă femeie ca fiind iubita lui și că în continuare suferă după Ileana Ciuculete.

”E supărat, nici nu ar putea face așa ceva. El tot numai despre Zânica lui vorbește”, a declarat aceasta.
Nașa lui Galeș spune însă că este de acord ca acesta să-și refacă viața, la un moment dat, dar nu așa de repede.

”Și el trebuie să trăiască, dar nu-i momentul acum”, spune Doina Belu.


EXCLUSIV / Cum a ajuns tânăra din Onești să-și bată joc de propria-i fetița de nouă luni. Laptele matern a atras pedofilii la spectacolele abjecte


Doina Belu a fost lângă Cornel Galeș tot timpul de când a murit Ileana Ciuculete. Aceasta l-a ajutat cu tot ce era necesar pentru parastasul artistei. Nașa lor a fost cea care a pregătit masa pentru pomana de 40 de zile, atunci când a gătit nu mai puțin de o mie de perișoare și 800 de sarmale. De asemenea, ea este cea cu care s-a sfătuit finul său odată cu dispariția artistei.

 

L-au corupt la… pescuit

Pentru a-l scoate din starea de stres, nașa lui Galeș și familia acesteia l-au convins pe Galeș să-i însoțească la o partidă de pescuit. Deși era pentru prima oară pe baltă, în această postură, soțul regretatei artiste s-a întors cu plasa plină. După ce a prins gustul pescuitului, a venit rândul lui Galeș să-și invite nașii, într-un alt loc, ales însă de el.


Un nou scandal zguduie Biserica. Starețul Mănăstirii Prislop, dar afară pentru comportament indecent cu un fost călugăr

Comentarii