MENIU CAUTĂ
08 Noi. 2018 09:35

FOTO/ Primele imagini cu fetița din Petroșani găsită în viață la o săptămână de la dispariție

Distribuie

Fetița din Petroșani dată dispărută de părinți a fost găsită teafără, la o săptămână de la dispariție. Copila de 7 ani a fost găsită a fost găsită azi noapte, într-un cămin dezafectat din Vulcan, la 12 kilometri distanță.

IPJ Hunedoara a furnizat primele imagini cu fetița din Petroșani găsită în viață la o săptămână de la dispariție.

Fetița din Petroșani a fost găsită la o săptămână de la dispariție. Copila nu a pățit nimic, nu prezintă semne ale vreunul abuz, însă pentru mai multă siguranță a fost dusă la spital pentru investigații.

Fetița a fost dată dispărută de părinți pe 4 noiembrie, la 3 zile după ce fetița dispăruse. Polițiștii au precizat că fetița a fost momită de un bărbat în vârstă de 44 de ani să meargă cu el spre un cimitir din oraș pentru a-i da de pomană. Bărbatul era din rândul persoanelor fără adăpost, însă era un cunoscut al familiei.

„În cursul nopţii, în urma activităţilor investigative si de căutare, poliţiştii au găsit fetiţa de de 7 ani, dispărută în data de 1 noiembrie a.c., din Petroşani. Aceasta a se afla în incinta unui cămin dezafectat din municipiul Vulcan, împreună cu bărbatul cu care a plecat din faţa blocului”, au transmis polițiștii.

În acest acest caz, a fost sesizată și Protecția Copilului.


CITEȘTE ȘI:

Spitalul de urgență cu program redus! Infarctul lui Busu scoate la iveală problemele grave din sistemul de sănătate românesc

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Horoscop, miercuri, 21 noiembrie. Racii sunt cuprinși de griji și gânduri negre
Loading...
Comentarii