28 Aug. 2018 14:12

Mel B s-a internat într-o clinică de dezalcoolizare. Susține că a încercat să trateze tulburarea de stres post-traumatic suferită după divorț cu alcool

Distribuie

Mel B s-a internat într-o clinică de dezalcoolizare după ce a suferit o tulburare de stres post-traumatic în urma despărțirii de soțul ei Stephen Belafonte, scrie BBC News. Cântăreața spune că ultimele șase luni au fost "incredibil de dificile" și susține că a băut "pentru a-și îneca durerea”.

După ce divorțul de Belafonte s-a finalizat, Mel B, în vârstă de 43 de ani, a decis să intre la dezalcoolizare pentru a pune capăt astfel vieții pe care a dus-o în ultima perioadă. Ea susține că a fost prinsă într-o relație abuzivă, dar judecătorii l-au absolvit pe Belafonte de orice acuzații privind abuzarea fizică sau verbală a cântăreței pe perioada căsniciei.

Înainte de a se interna, Mel B a scris un mesaj pe care mama sa l-a făcut public. În acest text, fosta membră a Spice Girls susține că divorțul ei și moartea tatălui ei au fost principalele motive pentru care s-a apucat e băut și acum are nevoie de tratament.

„Uneori îmi e prea greu să fac față tuturor emoțiilor pe care le simt. Dar problema nu a fost niciodată despre sex sau alcool – este dincolo de toate acestea. Nimeni nu mă cunoaște mai bine decât mine, dar mă descurc cu asta. Îmi iubesc cele trei fete mai mult decât viața însăși”, arată Mel B în mesaj.

Divorțul lui Mel B s-a finalizat la începutul lunii august. Fosta membră a trupei Spice Girls și-a încheiat socotelile cu Stephen Belafonte, fostul ei soț, pe care l-a acuzat că a avut o aventură cu bona copiilor lor, scrie PA.

În urma finalizării procedurii de divorț, cântăreața a fost obligată de instanță să-i plătească fostului ei soț sumă de 350.000 de dolari – ce include cheltuielile de judecată – şi o pensie alimentară de 5.000 de dolari pe lună, ce asigură cheltuielile pentru creşterea fiicei fostului cuplu, Madison, în vârstă de şase ani.

Judecătorul nu a acceptat solicitarea celor doi de a emite un ordin de restricție, dar foșii soți au ajuns la consens să păstreze între ei o distanţă de cel puţin 182 de metri.

Melanie Brown, al cărei nume de scenă este Mel B, a spus că Stephen Belafonte a avut un comportament abuziv din punct de vedere fizic şi emoţional faţă de ea şi de fiicele sale, în timp ce fostul soţ al vedetei britanice a acuzat-o că a îndoctrinat-o împotriva sa pe fosta lui fiică vitregă Angel Iris, în vârstă de 10 ani.

În cadrul înţelegerii semnate luni, Stephen Belafonte şi-a retras cererea prin care solicita dreptul de a o vizita pe Angel, al cărei tată biologic este actorul de comedie Eddie Murphy.

Mel B mai are o fiică, Phoenix Chi, născută pe 19 februarie 1999 în perioada în care artista britanică a fost căsătorită cu primul ei soţ, dansatorul olandez Jimmy Gulzar.


Citește și: Jocuri la nivel înalt, racolări KGB și vizite în Rusia aranjate. Dezvăluirile misteriosului domn Popa


 

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Horoscop, miercuri, 19 septembrie 2018. Scorpionii trag unele concluzii greșite
Loading...
Comentarii