12 Feb. 2016 14:35

Nașul Reghe, extrem de grăbit la nunta Andreei Tonciu. Nu a stat nici măcar la poză

Distribuie

Andreea Tonciu a devenit astăzi doamna Niculescu. Ea și iubitul ei s-au căsătorit civil, iar nași le-au fost AnaMaria Prodan și Laurențiu Reghecampf.

Andreea și iubitul ei au ajuns cu întârizere la Starea Civilă, acolo unde erau așteptați pentru a se căsători civil. Se pare că acest lucru le-a dat peste cap planurile nașilor, AnaMaria Prodan și Reghecampf, care erau destul de grăbiți.

Imediat cum au semnat actele, Reghe i-a felicitat pe cei doi proaspăt căsătoriți și apoi a plecat fără a mai asta la obișnuita poză de grup, , pentru că, potrivit spuselor sportivului, acesta trebuia să ajungă la antrenament. La scurt timp după el, a plecat și Ana Maria.

reghe

Așa cum este obiceiul, tinerii căsătoriți au fost așteptați la ieșire de prieteni și familie care au aruncat cu orez pentru belșug și sănătate.

Andreea Tonciu şi-a găsit liniştea în braţele lui Daniel Niculescu. După numai câteva luni de relație,  în noiembrie 2015, aceasta a anunţat că este însărcinată şi vor avea o fetiţă. Iar astăzi, cei doi s-au căsătorit civil.

Foto: Dumitru Angelescu

Comentarii