12 Ian. 2018 10:42

Meteorologii anunță ninsori în toata tara, în weekend. Vor fi temperaturi de îngheţ

Distribuie

Ninsori în toată țara, în weekend-ul 13-14 ianuarie. Meteorologii anunță că, în weekend, vremea va intra într-un proces de răcire cu precădere în regiunile extracarpatice, unde valorile termice se vor apropia de cele normale la această dată.

Așadar, vremea începe să se răceascp, iartemperaturile maxime se vor încadra între 0 grade Celsius în Moldova şi 9 grade Celsius în Banat şi Crişana. Cerul va fi mai mult noros şi temporar vor cădea precipitaţii slabe, potrivit Antena 3.

În sud, acestea vor fi pe arii extinse, predominant sub formă de ploaie. La munte şi local în Moldova vor predomina ninsorile, în Transilvania vor fi precipitaţii mixte, iar în regiunile vestice, spre seară se vor semnala ploi.

Vântul se va intensifica treptat în sudul şi sud-estul teritoriului şi va sufla slab şi moderat în celelalte zone. Mai mult, vor fi condiţii de polei.

De sâmbătă, 13 ianuarie, vor fi temperaturi de îngheţ ziua în cea mai mare parte a ţării, iar noaptea, gerul se va extinde și va ninge slab în cea mai mare parte a țării.

Duminică, pe 14 ianuarie, vremea se răcește și mai mult și mai sunt așteptate și precipitații slabe. Vezi prognoza meteo până pe 21 ianuarie.


CITEȘTE ȘI…

RADET bagă aeroterme în spitale și-n școli. Rețeaua a ajuns 'ciur', avariile sunt tot mai dese

EXCLUSIV/Primul turneu, prima lovitură. Băieții de la Voltaj și-au negociat un contract bănos peste Ocean


 

Loading...
Comentarii