ULUITOR! A devenit mamă după ce și-a introdus lipitori în colul uterin!

11 martie 2016 08:09

O britanică, în vârstă de 50 de ani, susține că deși medicii i-au spus, în urmă cu mai bine de 10 ani, că nu mai are nici o sanșă să devină mamă, aceasta a sărbătorit deja cea de-a șasea aniversare a celui de-al doilea copil al ei, după ce și-a introdus în organism 500 de lipitori, care au ajutat-o să rămână însărcinată.

Nina Evans a fost diagnosticată în 2003, când încerca să devină mamă,  cu fribrom pre-canceros, fapt pentru care medicii i-au spus că nu va mai putea niciodată să rămână însărcinată și că singura șansă de a-și trata fribroamele ar fi o combinație de medicamente și o intervenție chirurgicală, însă de multe ori în cazul acestora se ajunge la histerectomie. „Am încercat timp de cinci ani să rămân gravidă și nu s-a întâmplat nimic, așa că m-am dus la medic și am fost devastată când analizele au arătat că am mai multe mioame în uter. Un miom este un fibrom pre-canceros care crește în mușchiul țesutului uterin. Doctorul mi-a spus că din cauza mioamelor și a vârstei mele, șansele să rămân gravidă sunt aproape nule”, a mărturisit Nina. Femeie, originară din Lituania, nu s-a panicat însă în urma diagnosticului, ci a decis să apeleze la o metodă inedită tradițională folosită des în țara sa. Ea a apelat la ajutorul lipitorilor, pe care a ales să și le introducă în colul uterin. Astfel, acestea nu au ajutat-o doar să-și atingă țelul de a scăpa de fibroamele pre-canceroase, ci, de asemenea, să rămână și însărcinată și să alăpteze, acestea crescând și producția de lapte pentru copilul ei. „Lipitorile au fost folosite încă din timpul egiptenilor și noi abia acum descoperim amploarea deplină a ceea ce pot face. Știu că fără lipitori nu aș fi avut șansa de a-l avea pe fiul meu Noel, la 45 de ani”, a mai subliniat aceasta. Mai mult, Nina se pregătește acum să-și introducă din nou în col lipitori pentru a deveni mamă a treia oară.
Lipitori sunt folosite în Serviciul Național de Sănătate pentru a ajuta la chirurgie plastică și reconstructivă, deoarece acestea contribuie la îmbunătățirea fluxului sanguin în anumite zone ale corpului sau a pielii.

Loading...
Vezi ultimul video postat pe libertatea.ro
Citește ultimele ȘTIRI pe Libertatea.ro