VIDEO EXCLUSIV/Câștigător la LOTO, Victor Slav ar putea face avere din… noroc: “Ar trebui sa mai joc”

17 februarie 2016 12:56 De: ,

La un an de la retragerea de pe micul ecran, Victor Slav bifează prima apariție la Kanal D. Fostul soț al Biancăi Drăgușanu a fost sensibilizat de un caz umanitar, așa că a decis să ajute o familie nevoiașă participând la emisiunea “Roata Norocului”.
De la rubrica Meteo de la Pro Tv a schimbat macazul spre divertisment la Antena 1, iar de ceva vreme s-a apucat de afaceri în construcții. I se pare atractiv noul domeniu, se simte bine în noua postură, iar televiziunea a trecut pe un loc secundar.

victor slav

“Este vorba despre o familie cu trei copilași, am înțeles că au o casă improvizată, undeva în Bragadiru, nu au apă, nu au curent, nu au încălzire decât cu lemne, apă iau de la un puț. Venitul lunar este mic și, cu toate astea, copilașii merg la școală și nu au absențe, asta e mare lucru”, ne-a oferit el detalii despre cazul social care l-a determinat să revină pe sticlă.

Nu își forțează norocul

La filmările noului sezon Roata Norocului, care va începe duminică 21 februarie, Victor Slav ne-a dezvăluit că nu este un împătimit al jocurilor de noroc. Se distrează un pic atunci când merge în vacanțe, iar la Loto a jucat doar de câteva ori. Și pentru că a ghicit câteva numere, prietenii îl încurajează să își valorifice potențialele șanse.

“Când m-am mai dus prin Las Vegas, dar nu joc poker, trăgeam și eu la manetă, la aparatele alea, bine, îmi place ce se întâmplă acolo. Te duci cu 10 dolari și stai pe scaunul acela – aparatul îți mai dă, îți mai ia, – o oră – o oră și ceva . Iar la Loto cred că am jucat de două – trei ori în viața mea. Multă lume zice de ce nu joc mai des. Am avut o dată patru numere, 2-3-4 milioane, nu știu cât am luat atunci…Ar trebui să mai joc”, a declarat, pentru Libertatea, Victor Slav.

Loading...
Vezi ultimul video postat pe libertatea.ro
Citește ultimele ȘTIRI pe Libertatea.ro