MENIU CAUTĂ
08 Mar. 2018 08:10

Prognoza meteo pentru 8 martie. Cum este vremea de Ziua Femeii

Distribuie

Prognoza meteo pentru 8 martie aduce vești bune pentru cei care s-au săturat de dimineți friguroase, ninsori și viscol. De Ziua Internațională a Femeii, vremea se încălzește, fiind mai caldă decât în mod obișnuit pentru această perioadă, în majoritatea regiunilor. Meteorologii spun că temperaturile vor ajunge chiar și la 15 grade Celsius.

Dacă miercuri am avut parte parte de o vreme general închisă, cu ploi în mare parte a țării, vremea se schimbă de Ziua Internațională a Femeii, arată prognoza Administrației Naționale de Meteorologie. În majoritatea regiunilor țării, temperaturile vor fi mai ridicate decât în mod obișnuit pentru această perioadă, spun meteorologii.

Cerul va fi temporar noros şi va ploua, ziua în vest şi sud-vest şi doar izolat în rest, iar noaptea cu precădere în nord-vest şi centru.


Felicitări de 8 Martie. Cele mai frumoase mesaje şi urări de 8 Martie


La munte se anunță precipitaţii mixte care vor favoriza depuneri de polei. Vântul va sufla slab, cu unele intensificări pe crestele montane.  Temperaturile vor fi cuprinse între 8 și 15 grade. Cele minime vor fi cuprinse între minus 4 și 4 grade.

Prognoza meteo pentru joi, 8 martie, în Bucureşti

În Capitală, Ziua Femeii aduce vreme frumoasă, temperatura maximă fiind de 11-12 grade. Minima va fi de 1 grad Celsius. Tendința de încălzire se menține și vineri, când vor fi cel mult 12-13 grade.


Superstiții de 8 Martie, Ziua Femeii. Poartă mărțișorul ca să ai noroc


Prognoza meteo pentru vineri, 9 martie. Cum va fi vremea de Mucenici și de Ziua Bărbatului

Potrivit meteorologilor, vremea va fi în continuare mai caldă decât în mod normal, pentru perioadă. Cerul va fi variabil, cu înnorări şi ploi cu caracter local în nord şi centru şi izolat în estul ţării.

La munte vor fi precipitaţii mixte, fiind condiţii pentru formarea de polei. Vântul va sufla slab, cu unele intensificări în nord-est, sud-est şi pe crestele montane.

Vineri, 9 martie, temperaturile maxime vor fi cuprinse între 6 şi 16 grade, iar minimele între -2 şi 5 grade.

Dimineaţa şi noaptea în zonele joase de relief pe arii restrânse se va semnala ceaţă.

 


Citește și REPORTAJ/Drama copiilor din Bacău transformați în sclavi de bunică și doi unchi. Au îndurat foame, frig, bătăi și abuzuri sexuale


 

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Horoscop 11 decembrie 2018
Loading...
Comentarii