25 Iun. 2018 13:03

Profesoara Ecaterina Stanca îți arată rezolvarea subiectelor date la Limba şi literatura română la Bacalaureat 2018.

Distribuie

Ecaterina Stanca, profesor de Limba română la Colegiul Național de Informatică 'Tudor Vianu', îți arată rezolvarea subiectelor date la Limba şi literatura română la Bacalaureat 2018.

La profilul uman, autorii care au picat subiectul al treilea la Limba și literatura română la Bacalareaut 2018 au fost Ion Barbu sau Lucian Blaga.

La profilul real, absolvenții de clasa a XII-a au avut la primul subiect de explicat o secvență dintr-un text semnat de Anton Holban, respectiv „Note de călătorie”. Tot la profilul real, a mai fost dat de realizat un text argumentativ dacă oamenii mai apreciază sau nu locul în care trăiesc.  O altă cerință a fost aceea de a explica rolul notațiilor autorului Mihail Sebastian la opera „Ultima oră”.

Aceștia au avut la dispoziție trei ore pentru rezolvarea subiectelor date la Limba și literatura română la Bacalaureat 2018.

Subiectele date la Limba și Literatura Română la Bacalaureat 2018 au fost structurate în trei părți, fiecare dintre ele valorând câte 30 de puncte. 10 puncte sunt alocate din oficiu.

 

Comentarii
Ultimele Video-uri