Bună, Andreea! Gala Atipic Beauty 2022 a fost un eveniment de succes, la care ai muncit mult. I-ai avut alături pe Violeta și Adrian, dar și pe Radu Ștefan. Îl vei mai implica și în alte proiecte pe Radu Ștefan Bănică, în calitate de actor/model?

– Bineînțeles, a dovedit o prezență scenică demnă de aplauzele primite, e talentat și serios, va deveni un actor foarte căutat, așa văd eu lucrurile, cu experiența mea ca producător și om de TV, sunt mândră de el și nu sunt subiectivă deloc când spun asta. Nu cooptez pe nimeni dacă nu se ridică la nivelul cerut în proiect. Iar Violeta și Adrian mi-au fost alături ca întotdeauna, suntem o familie și e firesc să ne susținem reciproc. Ei sunt dragostea și motivația mea de a merge înainte.

Ce relație are Andreea Marin cu Radu Ștefan Bănică

Practic, pe Radu îl știi de când era un copil. Cum a evoluat această relație de familie? Ce sfaturi i-ai dat de a lungul timpului?

– Îl iubesc nespus, a evoluat tare frumos, e crescut cu mult bun-simț, este un tânăr educat și cu picioarele pe pământ, un om frumos și bun. A existat întotdeauna o relație caldă și frumoasă între noi, încă de când era de-o șchioapă, nu e cazul însă să intru în intimitatea relației noastre, o păstrez pentru sufletul nostru.

Jurnalist român din Cernăuți: ce ”naivitate a Occidentului” e timpul să dispară pentru ca discursul lui Putin de vineri să nu se transforme într-un război total
Recomandări
Jurnalist român din Cernăuți: ce ”naivitate a Occidentului” e timpul să dispară pentru ca discursul lui Putin de vineri să nu se transforme într-un război total

Pentru multă lume ești un model, un profesionist atât în ceea ce privește implicarea ta în televiziune, cât și în campaniile sociale, umanitare. În spatele fiecărui proiect este multă muncă. Tu, din fire, ești perfecționistă. Ți s-a reproșat vreodată faptul că ești prea tipicară, poate, uneori, prea exigentă? În viața de zi cu zi, cum e Andreea Marin?

– Sincer, nu pot ieși din mâinile nimănui lucruri care să însemne performanță, în orice domeniu, fără atenție la detalii, fără timp dedicat dincolo de limitele unui serviciu normal, fără studiu aprofundat și dăruire. Nu muncesc cu ochii pe ceas, de când mă știu munca mea e însoțită de pasiune. Și rezultatele sunt pe măsura efortului și a investiției făcute în ceea ce iubesc să fac. Investesc timp, studiez, citesc, mă documentez mult, învăț din experiența altora, inovez. Numai așa am ajuns să fac, după 30 de ani de carieră, lucrurile la un nivel onorabil, de care să nu-mi fie rușine. Vreau să las ceva valoros în urmă și să ajut oamenii să trăiască frumos și demn.

Ce relație are Andreea Marin cu Radu Ștefan Bănică: „Așa văd eu lucrurile. E crescut cu mult...” / EXCLUSIV VIVA.ro
De aproape doi ani, zeci de oameni locuiesc într-o sală de sport, în timp ce dincolo de geamuri se joacă meciuri. Primăria le promite că se rezolvă „Săptămâna asta”
Recomandări
De aproape doi ani, zeci de oameni locuiesc într-o sală de sport, în timp ce dincolo de geamuri se joacă meciuri. Primăria le promite că se rezolvă „Săptămâna asta”

Ce planuri are Andreea Marin, în privința carierei

În toamnă te vedem pe micul ecran? Televiziunea reprezintă o prioritate în viața ta? Când vei porni propriul podcast?

– Nu, nu mai e de mult o prioritate, dar sunt proiecte care vin către mine, cum știți, unele sunt îmbrățișate, altele nu, în funcție de priorități. Podcastul „Nu există nu se poate!“ este pe lista mea, după emisiunea și cartea cu același nume.

CITEȘTE INTERVIUL INTEGRAL ÎN VIVA! DE IULIE! REVISTA SE GĂSEȘTE LA PUNCTELE DE DIFUZARE A PRESEI!

Sursă foto: Mihaela Nazarie, Instagram

Urmărește-ne pe Google News
Comentează

Loghează-te în contul tău pentru a adăuga comentarii și a te alătura dialogului.