Mihai, ai o soție superbă. Ana Maria e cu 14 ani mai tânără decât tine. Cum percepeți voi această diferență de vârstă în cuplu? V-a afectat vreodată? Ați resimțit aceste diferențe sau ați fost victimele prejudecăților?

Cum percem diferența? Noi doi nu o percepem, vă dați seama. Nu ne-am pus niciodată problema diferenței de vârstă. Prejudecăți există ca la toată lumea când e vorba despre diferența de vârstă și nu înțeleg de când a devenit tinerețea unei femei un dezavantaj. Câteodată, oamenii pun tinerețea pe aceeași treaptă cu lipsa de experiență de viață și nu cred că e corect. Nu trebuie să fii bătrân ca să fii deștept și educat.

Cum a cerut-o Mihai Rait, Dorel din Las Fierbinți, în căsătorie pe soția lui

Spuneai că tu și soția ta v-ați cunoscut la un spectacol de-al tău, de stand-up comedy. Erați însă și vecini de bloc. Nu v-ați intersectat niciodată până atunci?

Da, așa e, ne-am cunoscut după un spectacol de-al meu, adică ne-am mai intersectat, vecini fiind, dar abia în seara respectivă, când am văzut-o în public, am realizat că, de fapt, ne mai văzuserăm undeva și nu știam unde.

Spre deosebire de tine, soția ta, Ana Maria, preferă să stea în spatele luminii reflectoarelor… Cât de mult te susține în meseria pe care o faci? Nu cred că e tocmai ușor să fii soția unui artist atât de îndrăgit de public și atât de ocupat…

AMENINȚĂRI PE PIAȚA RCA. După ce ASF le-a făcut plângere penală și le analizează solvabilitatea, bulgarii de la Euroins amenință cu „Schengen”
Recomandări
AMENINȚĂRI PE PIAȚA RCA. După ce ASF le-a făcut plângere penală și le analizează solvabilitatea, bulgarii de la Euroins amenință cu „Schengen”

A fost și este alegerea ei să nu „iasă în față“ și da, mă susține 100% și mă înțelege, și îmi suportă toate capriciile, ca să zic așa, și îi mulțumesc pentru răbdarea pe care o are cu mine, pentru că, chiar dacă nu pare, sunt o persoană dificilă în unele momente.

S-au logodit după 3 luni de relație

Povestea voastră de iubire pare desprinsă din filmele de dragoste de la Hollywood. Lucrurile au evoluat destul de rapid între voi, drept dovadă că v-ați logodit după doar trei luni de relație. Cum ai cerut-o în căsătorie?

E mult spus poveste de film, iar lucrurile au evoluat rapid pentru că ne iubim foarte mult, și de aici totul a devenit ușor. Am cerut-o pe 4 iulie 2016 și am făcut-o în momentul în care ea se încălța, noi pregătindu-ne să ieșim din casă, să mergem la finala „Românii au talent“, unde eu susțineam un spectacol de improvizație, în calitate de invitat. Știu, vă așteptați la ceva mai siropos, dar așa mi-a venit mie atunci, chiar nu puteam să mai aștept până seara, în ziua aia luasem și inelul și eram nerăbdător să o cer.

Anul acesta, în luna aprilie, ați împlinit 5 ani de căsnicie. Vă spun, cu întârziere, „la mulți ani“ și vă doresc să rămâneți împreună „până la adânci bătrăneți“! Care este secretul care stă la baza mariajului vostru fericit? Ce compromisuri ați făcut unul pentru celălalt, de-a lungul timpului?

CORESPONDENȚĂ DIN TURCIA. „Efort naţional pentru ajutorare, dar coordonarea e dezastruoasă”, spun turcii. Drumul ajutoarelor spre est e sinuos
Recomandări
CORESPONDENȚĂ DIN TURCIA. „Efort naţional pentru ajutorare, dar coordonarea e dezastruoasă”, spun turcii. Drumul ajutoarelor spre est e sinuos

Da, mai exact pe 8 aprilie. Nu știu să vă dau un exemplu de compromis, important este că ne înțelegem unul pe celălalt și ne suportăm capriciile, mai ales ea mie.

Ce planuri au de Sărbători

Cum petreceți tu și familia ta anul acesta, de Sărbători? Dar pentru anul 2023 ce așteptări ai? Ce surprize le pregătești fanilor tăi?

Anul acesta sigur petrecem în familie, dar nu știu încă dacă o facem acasă sau pe la munte. Surprize vor fi în decembrie, la Sala Palatului, unde avem trei zile de show de stand-up comedy. Cât despre serial, pregătim, așa cum ne-am obișnuit fanii, un episod special de Crăciun.

În final, dezvăluie-ne, te rog, cinci lucruri care nu s-au aflat despre tine până acum. Despre pasiuni, ce-ți place, ce nu-ți place, poate ai vreun talent ascuns…

Nu știu dacă mai există secrete, că dacă mă mai cheamă Bobo de vreo două ori la podcast spun tot, sunt prea sincer. Iar despre talente ascunse dacă le aveam… eheee eram departe! Pasiuni, în limita timpului disponibil, pescuitul ar fi și nici nu știu dacă îl pot numi pasiune, sunt lucruri obișnuite pe care le fac cu mai mult drag.

Sursă foto: Instagram, Revista VIVA!

ARTICOL PRELUAT DE PE VIVA.RO

Ceaușescu întreba: „Ilie a dormit bine? A mâncat bine?”. Detaliul făcut public după 50 de ani
GSP.RO
Ceaușescu întreba: „Ilie a dormit bine? A mâncat bine?”. Detaliul făcut public după 50 de ani
Urmărește-ne pe Google News
Comentează

Loghează-te în contul tău pentru a adăuga comentarii și a te alătura dialogului.