VIDEO EXCLUSIV/ Motivul pentru care Antonia și-a schimbat look-ul: “Mă săturasem de…”

02 februarie 2016 18:32 De: ,

Cântăreața a renunțat la culoarea cu care și-a obișnuit fanii, în favoarea uneia mai îndrăznețe.

Antonia și iubitul ei, Alex Velea și-au încărcat bateriile în Dubai, unde s-au simțit excelent. La câteva zile de la revenirea în țară, artista a decis să facă o schimbare radicală de look, așa că a apelat la serviciile unui hairstylist.

ANTONIA SI ALEX VELEA

“Pur și simplu m-am plictisit de blond. Atât, deci nu am niciun motiv special. M-am gândit eu împreună cu hairstylistul meu, Sorin, și am ajuns la concluzia că asta este cea mai frumoasă culoare, să zicem. Am zis că vreau să fac ceva roșcat, dar nu ceva aprins și a ieșit culoarea asta”, a declarat, pentru Libertatea, Antonia.

Deși multă lume s-ar fi așteptat ca Antonia să afișeze un bronz de invidiat la întoarcerea din vacanță, realitatea este alta: “Ne-am relaxat, nu am făcut plajă deloc pentru că era și înnorat, dar, în al doilea rând, nu ne-am dus cu scopul acesta. Am vrut să fie o vacanță de descoperit tot felul de chestii: am fost în deșert, am înnotat cu delfinii, am făcut chestii de adolescenți, să zicem. Shopping foarte puțin”, a conchis artista.

 

Loading...
Citește ultimele ȘTIRI pe Libertatea.ro