Magistrații Tribunalului Alba i-au dat dreptate bărbatului și au obligat societatea să îi plătească motociclistului daune. Accidentul s-a petrecut în urmă cu mai bine de patru ani, iar o decizie în primă instanță a venit abia în 2022. 

Mai exact, judecătorii Tribunalului Alba au dat o decizie în 15 aprilie 2022, dar atât victima accidentului, cât și societatea în cauză au făcut apel, iar dosarul s-a mutat le rolul instanței superioare, la Curtea de Apel Alba Iulia. Dosarul a fost înregistrat la Curte în 28 septembrie 2022.

Potrivit motivării instanței, „la data de 14.10.2018, în timp ce se deplasa cu motocicleta marca Yamaha împreună cu fiul său pe ruta Secășel-Ohaba, într-o curbă la stânga, în dreptul imobilului cu nr. 154, în timp ce se afla în mișcare, a intrat într-o groapă existentă în carosabil, nesemnalizată, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare şi a căzut în afara părții carosabile.

Menționează faptul că anterior acestei groape aflate în carosabil nu au existat indicatoare care să semnalizeze lucrările de frezare, nu erau montate astfel de indicatoare, iar groapa respectivă nu era semnalizată cu semn sau bandă reflectorizantă.

În urma accidentului, reclamantul a fost transportat cu ambulanţa la spital, unde s-a stabilit diagnosticul de traumatism gleznă stângă, mână şi pumn drept, escoriații mână stângă şi genunchi bilateral.

REALIST DESPRE ÎNFRÂNGEREA SCHENGEN. „Ei încearcă să mascheze problemele interne cu «victorii» externe, dar nu cred că suntem la nivel Schengen”
Recomandări
REALIST DESPRE ÎNFRÂNGEREA SCHENGEN. „Ei încearcă să mascheze problemele interne cu «victorii» externe, dar nu cred că suntem la nivel Schengen”

Ulterior, în urma investigațiilor RMN s-au constatat 2 fracturi stiloide cubitale si radiale drepte, leziuni descrise în certificatul medico-legal, leziuni care au necesitat spre vindecare 45-50 zile îngrijiri medicale”. Citește continuarea pe Alba24.ro

ARTICOL PRELUAT DE PE SITE-UL ALBA24.RO

Urmărește-ne pe Google News
Comentează

Loghează-te în contul tău pentru a adăuga comentarii și a te alătura dialogului.