Mai exact i-au făcut pe cei doi polițiști locali să se baricadeze în mașină și să cheme întăriri ale polițiștilor de lPJ Alba. Deși două persoane au fost cercetate pentru ultraj, procurorul de caz a considerat că nu mai este nici un interes public în urmărirea cazului. 

Cererea de urmărire penală a fost admisă de magistrații din Sebeș în data de 27 septembrie 2022.

Cele două persoane cercetate s-au întâlnit la sediul Parchetului din Sebeș cu cei doi polițiști locali, unde și-au cerut scuze față de aceștia, iar polițiștii au spus că nu mai au pretenții. De asemenea cele două persoane cercetate au spus că sunt de acord să presteze muncă în folosul comunității.

Datorită acestor considerente, procurorul de caz a cerut renunțarea la urmărirea penală. Mai exact procurorul de caz i-a chemat la Parchet pe cei patru și i-a împăcat.

Totul a început după un incident anterior între polițiștii locali și cei doi bărbați. La câteva zile, după incident, polițiștii se aflau iar pe strada Izvorului din Sebeș.

Potrivit motivării instanței, la data de 5.11.2020, în jurul orei 13.00, persoanele vătămate se aflau din nou de serviciu, în serviciul de patrulare cu autospeciala, iar în timp ce se deplasau pe strada Izvorulul, ocazie cu care au fost opriți de către numitul care le-a solicitat să se legitimeze întrucât vrea să depună plângere împotriva lor pentru intervenția precedentă, moment în care a început să le adreseze celor doi polițiști cuvinte și expresii jignitoare, să bruscheze ușa autospecialei și să îi amenințe cu acte de violență.

„O afacere de partid”. Mai mulți angajați din ICR acuză nereguli la „un concurs cu dedicație”. Jurista a intrat în concediu medical, ca să nu semneze
Recomandări
„O afacere de partid”. Mai mulți angajați din ICR acuză nereguli la „un concurs cu dedicație”. Jurista a intrat în concediu medical, ca să nu semneze

În urma strigăturilor numitul, la fața locului au ieșit din curți mai multe persoane de etnie romă, printre care și mama, soția, fratele și fiul acestuia, care s-au strâns în jurul autospecialei, iar a început să tragă insistent de mânerele ușilor autospecialei care erau încuiate, aspect ce le-a provocat o stare de temere. Citește continuarea pe alba24.ro.

ARTICOL PRELUAT DE PE SITE-UL ALBA24.RO

Urmărește-ne pe Google News
Comentarii (4)

Nic12   •   02.10.2022, 12:59

Cum, ***? Nu se poate!!! *** sunt cinstiți domnule, cetățeni de nădejde ai României, muncesc, își văd de treabă, plătesc impozite, merg la școală, nu cred că au ieșit ei cu furci și topoare să bată polițiștii comunitari! Vă rog, nu mai defăimați această etnie! Peste tot în lume li s-a dus vestea și au demonstrat cu fapte că sunt oameni de omenie!

Acest comentariu a fost moderat pentru: rasism.

Cristina1   •   01.10.2022, 07:50

De aceea in America ii impusca mai intai si pun intrebari dupa.

agee   •   30.09.2022, 16:07

Data viitoare posibil să se lase cu 0m0r! Și atunci polițiștii (dar mai ales familiile lor) le pot mulțumi p0rcur0rilor...

Vezi toate comentariile (4)
Comentează

Loghează-te în contul tău pentru a adăuga comentarii și a te alătura dialogului.