Stil neoclasic bine personalizat, tehnologie avansată, pavilion rigid retractabil – practic, asta înseamnă că ai un coupe și un cabrio în aceeași mașină. Designul duce cu gândul la patrimoniul britanic (forme) și la cel american (proporții), dar obiectul provine de la un producător coreean.

„Genesis și-a început viața producând sedanuri care vizează în principal segmentul business. În timp ce a fost definit un nou ADN de design – ceva aparte, dar evitând o ruptură culturală – imaginea Genesis a început să capete un factor emoțional propriu. Am reușit să aplicăm acest ADN la tema SUV-urilor. Acum, sistemele de propulsie electrice ne oferă scenariul perfect în care să ne bucurăm de natură și am considerat că a venit timpul să propulsăm marca înspre vehicule cu o rezonanță emoțională și mai mare”, a declarat directorul de creație al casei, celebrul designer Luc Donckerwolke (printre altele, ex-Lamborghini).

Genesis X Convertible Concept vine să încununeze trilogia conceptelor premium realizată de Genesis care materializează limbajul de design Athletic Elegance în forma sa cea mai pură. Decapotabila prezentată în California își împărtășește arhitectura și grupul motopropulsor electric cu Concept X din 2021 și cu Concept X Speedium Coupe din 2022. Noutate marcantă: acoperișul său pliabil integrează panouri transparente deasupra ocupanților din față pentru a oferi o senzație de deschidere chiar și atunci când este închis. Sistemul de propulsie creează scena perfectă pentru a comunica cu natura, permițând utilizatorilor să se bucure de mediu într-un mod nou, fără perturbări zgomotoase.

Cel mai longeviv director din istoria Operei Vieneze, românul Ioan Holender, articol în Libertatea cu un mesaj către cancelarul austriac: „Mă simt jenat, ba chiar rușinat”
Recomandări
Cel mai longeviv director din istoria Operei Vieneze, românul Ioan Holender, articol în Libertatea cu un mesaj către cancelarul austriac: „Mă simt jenat, ba chiar rușinat”

Luminile Quad caracteristice – acestea conturează identitatea grafică Two-Line a lui Genesis – sunt prezente și pe conceptul X Convertible. Citește continuarea și vezi galeria foto pe autobild.ro

ARTICOL PRELUAT DE PE SITE-UL AUTOBILD.RO

Urmărește-ne pe Google News
Comentează

Loghează-te în contul tău pentru a adăuga comentarii și a te alătura dialogului.