12 Aug. 2018 00:05 , de Florin Ghioca

Filmul islandez „Under the Tree” a câştigat Trofeul Anonimul 2018

Distribuie

Sâmbătă, 11 august, a avut loc Gala de Închidere a celei de-a 15-a ediții a Festivalului Internațional de Film Independent "Anonimul", în cadrul căreia publicul a hotărât câștigătorii.

La secțiunea de scurtmetraj s-au decernat următoarele premii: Premiul Publicului pentru Cel mai bun scurtmetraj străin filmului "Retouch", în regia lui Kaveh Mazaheri (Iran).

Premiul Publicului pentru Cel mai bun scurtmetraj românesc filmului „Totul e foarte departe”, în regia lui Emanuel Pârvu. Premiul a fost decernat de actorul Vlad Ivanov.

Premiul „Ovidiu Bose Paștină”, oferit de Fundația „Anonimul”, pentru filmul „Madre”, în regia lui Rodrigo Sorogoyen (Spania).

În cadrul secțiunii de lungmetraj, Trofeul Anonimul 2018 s-a acordat filmului „Under the Tree”, în regia lui Hafsteinn Gunnar Sigurðsson (Islanda-Danemarca). Trofeul a fost decernat de Miruna Berescu, directorul festivalului, în prezența regizorului.

Echipa Festivalului

Echipa Festivalului „Anonimul” 2018      FOTO: Florin Ghioca

Retrospectiva Festivalului Internațional de Film Independent „Anonimul” debutează vineri, 31 august, la ARCUB și Muzeul Țăranului Român. Publicul bucureștean va putea vedea, în perioada 31 august- 2 septembrie, o selecție a filmelor din Competiția de lungmetraj, Competiția de scurtmetraj, cât și din secțiunile non-competitive ale Festivalului.

 

Loading...
Comentarii