Soția președintelui României are o poveste de viață foarte interesantă, la fel și părinții săi. Statutul său i-a impus o anumită imagine, motiv pentru care Carmen Iohannis nu a făcut niciodată publice amănunte despre trecutul său. Puțini oameni cunosc detalii personale despre prima-doamnă a României, îndeosebi despre viața ei de dinainte de a obține această titulatură. Află, în galeria foto, lucruri neștiute despre Carmen Iohannis.

Carmen Iohannis, născută Lăzurcă, a venit pe lume pe data de 2 noiembrie 1960, la maternitatea din orașul Reghin, iar familia sa are origini greco-catolice. Prima-doamnă a țării era pasionată de artă în copilărie. A luat lecții de pian și balet și a fost mereu încurajată de către părinții săi să se exprime într-un mod cât mai creativ în activitățile sale.

Continuarea pe divahair.ro.

ARTICOL PRELUAT DE PE DIVAHAIR.RO

Șocul trăit de un gălățean în Italia, când s-a întors la locuință. Era 2 noaptea: "Ea s-a întors zâmbind. Eu m-am speriat, m-am jenat"
GSP.RO
Șocul trăit de un gălățean în Italia, când s-a întors la locuință. Era 2 noaptea: "Ea s-a întors zâmbind. Eu m-am speriat, m-am jenat"
Urmărește-ne pe Google News
Comentarii (1)

Saurin   •   01.02.2023, 16:35

Dar nişte sfaturi despre spălatul creierului, găsim pe divahair?

Comentează

Loghează-te în contul tău pentru a adăuga comentarii și a te alătura dialogului.