Mergi direct la conținut »
2016 a îngenuncheat-o pe Laura Cosoi: ”Sper ca în 2017, Dumnezeu să îmi lase oamenii așa cum sunt” / VIDEO EXCLUSIV
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > 2016 a îngenuncheat-o pe Laura Cosoi: ”Sper ca în 2017, Dumnezeu să îmi lase oamenii așa cum sunt” / VIDEO EXCLUSIV

2016 a îngenuncheat-o pe Laura Cosoi: ”Sper ca în 2017, Dumnezeu să îmi lase oamenii așa cum sunt” / VIDEO EXCLUSIV

Laura Cosoi așteaptă cu nerăbdarea finalul acestui an. Dacă pe plan profesional lucrurile i-au mers excelent, pe plan personal a încasat lovitură după lovitură, fără să poată să facă ceva.

De Andreea Archip,

Actrița are parte de o căsnicie fericită alături de Cosmin Curticăpean, au botezat în acest an mai mulți copii, însă familia lor numără în prezent mai puțini membri.

“Abia aștept să treacă! A fost un an mult mai greu decât m-am așteptat și imprevizibil.  Primim 2017 cu brațele deschise. Nu mă refer pe plan profesional, pentru că l-aș mânia pe Dumnezeu. Mi-a mers foarte bine, am avut realizări extraordinare și cumva cariera crește foarte frumos. Nu despre asta e vorba. Eu mi-am dorit anul trecut ca Dumnezeu să-mi lase ce mi-a dat, nu-mi doream nimic în plus, dar se pare că nu a fost așa, ceva a plecat”, a declarat, pentru Libertatea, Laura Cosoi.

laura cosoi

Speră ca Dumnezeu să îi lase oamenii dragi alături

Prima tragedie survenită în familia actriței a fost decesul unchiului său la finalul lunii iunie. Șocul a fost cu atât mai mare, cu cât bărbatul și-a pierdut viața în urma unui accident de mașină. În toamnă, destinul i-a smuls Laurei bunica. În cazul mamei Jeni, așa cum o alinta Laura, bătrânețea și-a spus cuvântul. Îndurerată de aceste pierderi, Cosoi este optimistă în privința lui 2017.

“Îmi doresc ca anul care vine să fie mai bun și să îmi lase Dumnezeu oamenii așa cum sunt”, ne-a spus Laura Cosoi.

Video: Robert Hanciarec

Citește și: Laura Cosoi, în doliu. „Noi nu o vom uita niciodată”

Close
Închide
  Close