Cântăreața Elena Gheorghe s-a relaxat zilele acestea la piscină, după care și-a reluat activitățile de zi cu zi.

Pe contul său de Instagram, vedeta a postat o fotografie în care apare îmbrăcată într-un costum de baie de culoare neagră, la piscină.

Însă, artista a ținut să le explice prietenilor ei din mediul virtual că poza nu e la zi, mărturisindu-le că, la momentul în care a postat fotografia, se afla în drum spre un concert, în mașină, unde, din cauza unor probleme pe care le are cu sinusurile, nu a putut să folosească aerul condiționat.

Ce a pățit Elena Gheorghe. "Cum e și soarta asta"

„Poza e de ieri, acum sunt în mașină (în drum spre concert) și nu am voie să dau drumul la aer condiționat că am probleme cu sinusurile? Cum e și soarta asta???”, le-a explicat Elena Gheorghe fanilor săi.

Elena Gheorghe este una dintre artistele în vogă de pe scena muzicală din România. În plan personal, Elena Gheorghe are o fetiță, Amelie, care a venit pe lume în luna iulie a anului trecut. Elena Gheorghe mai are un băiețel, Nicholas, din mariajul cu Cornel Ene.


Citește și: REPORTAJ/Localnicii din Deveselu nu se tem de Putin sau de rachete balistice. Sunt supărați că poștașul întârzie cu pensiile/ VIDEO