MENIU CAUTĂ

Misha vorbea de divorț încă de câteva luni. „Aș fi ipocrită să spun că…”

Distribuie

Misha, fosta soție a lui Connect-R, vorbea despre divorț încă din urmă cu câteva luni.

Connect-R s-a căsătorit cu Misha în în toamna anului 2014. Connect-R și Misha au împreună o fetiță, Maya. Marți, 14 august, Connect-R a anunțat că s-a separat de Misha de peste un an, însă nu a vrut să facă prea mare tam-tam pe seama vieții sale personale.

În ultima perioadă de timp, între cei doi s-a observat că exista o răceală, însă ambii afirmau că totul este cât se poate de bine în mariajul lor.

Cu toate acestea, în urmă cu câteva luni, la o emisiune de la postul de televiziune Antena Stars, Misha a luat în discuție tema divorțului.

„Aş fi ipocrită să spun acum ca mamă, totul este roz, vai, noi ne iubim cel mai mult de pe planeta asta. S-a pus problema divorţului, pentru că suntem amândoi foarte orgolioşi. Atunci când ne certăm, din orgoliu, putem face diverse lucruri. Nu e vorba de distanţat, ci pur şi simplu, e vorba că mai e un nou membru al familiei, pe care trebuie să îl tratezi cu mai multă responsabilitate, cu mai multă atenţie, cu mai multă grijă„, declara Misha la Antena Stars în urmă cu câteva luni.

Misha, alături de fiica ei și a lui Connect-R, Maya

Misha, alături de fiica ei și a lui Connect-R, Maya


Citește și: INVESTIGAȚIE EXCLUSIVĂ. Miron Cozma, angajat fictiv de primarul Pandele. De un an și jumătate n-a trecut pe la serviciu!


 

Citește mai multe despre Divort pe Libertatea.

Comentarii