04_foto-2

1. În serial, Mihai Bobonete şi Mihai Rait Dragomir (foto) sunt fraţii Bobiţă şi Dorel. Şi în realitate, cei doi sunt aproape… ca fraţii. Au o prietenie strânsă, ce datează din copilărie şi pe care au pecetluit-o tatuându-şi-i pe gambe unul pe Stan (Mihai Rait), celălalt pe Bran (Bobonete).

2. Bobonete şi Rait au o legătură mai profundă decât ne-am aştepta cu “Las Fierbinţi”: episodul-pilot a fost filmat în Giurgeni, comuna natală a celor doi, dar nu a fost difuzat niciodată. Echipa s-a mutat apoi în altă parte a judeţului Ialomiţa, în deja celebrul Fierbinţi-Târg.

3. Tatăl lui Bobonete a avut o cârciumă la ţară, exact cum are acum Bobiţă în serial, iar el s-a ocupat, în perioada adolescenţei, de chestiunile administrative.

04_foto-3-

4. Acelaşi Bobonete a ajuns actor datorită lui Octavian Strunilă (foto), ca­re i-ar fi zis, după o petrecere maraton: “Bă, vino să dai la Actorie la Bucureşti”.

04_foto-4---Margineanu

5. Bobonete şi Mihai Mărgineanu (foto), interpretul hoţului Ardiles, sunt vecini – stau într-un bloc cu trei etaje din Băneasa, ridicat chiar de firma lui Mărgineanu. Se cunosc de 13 ani!

04-05-foto-5

6. Pe Gheorghe Ifrim (foto) – Vasile, primarul satului – Mărginea­nu îl ştie încă şi de mai multă vreme. “Pe Gigi îl acuz că a petrecut cu mine şi cu 27 de sticle de vin, acum 20 de ani, când a aflat că a luat examenul la Teatru şi Film”, ne-a spus el în mai 2015. Se fac, deci, 21 de ani de prietenie…

7. Mărgineanu e de formaţie inginer şi nici prin cap nu-i dădea, cu ceva vreme în urmă, c-o să devină vedetă în showbiz. Cânta numai pe la petreceri, pentru prieteni, până să-şi facă puţin curaj să cânte şi cu public…

Hoţul satului a căzut pradă hoţilor. Pe bune…

8. De vreo doi ani, Mihai, care e pilot cu patalama, are şi propriul avion, un Cessna, iar la sfârşitul anului trecut s-a înscris la Şcoala Superioară de Aviaţie Civilă, de unde vrea să iasă pilot de linie.

9. Hoţul satului, responsabil de peste 80 de furturi în “Las Fierbinţi”, Mărgineanu a cunoscut reversul medaliei în viaţa reală: “Mi-au furat schiurile din maşină”, ne-a spus el.

04_foto-6

10. Mirela Oprişor (foto) se visa doctoriţă în Fierbinţi, nu curva satului. Numai că soţul ei, scenaristul Mimi Brănescu, i-a scris… rolul Aspirinei.

04_Mimi-Branescu

11. Mimi Bră­nes­cu  (foto) a dezvăluit că ideea serialului nu a pornit de la el, ci de la Leonid Doni, interpretul poliţistului Robi… Cine ar fi bănuit?

04_foto-8

12. Şi că tot vorbim de Leonid (foto): a­tât de cunoscut l-a făcut uniforma, încât anul trecut, actorul originar din Republica Moldova ne-a dezvăluit că l-a oprit Poliţia pentru depăşirea vitezei legale, iar când l-au recunoscut, agenţii i-au spus să-şi completeze singur procesul-verbal pentru amendă…

Gaşca s-a format în timpul filmărilor pentru un alt serial

04_foto-9---toti

13. Leonid Doni a mai îmbrăcat uniforma de poliţist pentru un rol, cel din serialul “Vine poliţia” (foto), făcut tot de PRO TV. De fapt, această producţie a adunat o mare parte a actorilor care se regăsesc acum în “Las Fierbinţi”, pe lângă Leonid: Mihai Bobonete, Alina Chivulescu (soţia primarului), Ghe­orghe Ifrim (Vasile, primarul), Constantin Diţă (Giani), Mihai Rait Dragomir (Dorel), Horaţiu Mălăele (Moş Peleus).

04_foto-10

14. Constantin Diţă (foto) este foarte diferit în realitate de şmecherul Giani din serial: e familist convins, tată a doi băieţi – unul de aproape 6 ani, celălalt născut vara trecută.

15. În adolescenţă, Costi Diţă a fost rocker, cu plete negre şi cercei!

04-foto-11---

16. Şi An­ca Du­­­mitra (foto sus) e la polul opus de prostuţa Gianina: deşteaptă foc şi extrem de talentată, actriţa face roluri dramatice excelente şi e lăudată de toţi cei care merg s-o vadă pe scena de teatru.

04_foto-12-

17. Gheorghe I­frim are un frate care-i seamănă leit şi pe care, de altfel, admiratorii înrăiţi ai serialului l-au şi văzut în- tr-un episod din “Las Fierbinţi”! Lucian Ifrim (foto) este mai mare cu un an decât Gheorghe şi e tot actor.

Văncică a lucrat într-un parc de distracţii din Coreea

18. Celentano… există! Scenaristul Mimi Brănescu a spus că a avut un coleg de clasă care era poreclit aşa.

04_foto-13

19. În ce-l priveşte pe Adrian Văncică (foto), el a fost abia a doua opţiune pentru rolul lui Celentano – din fericire, s-a dovedit a fi cea potrivită. Într-o primă fază, Mărgineanu ar fi trebuit să-i dea viaţă beţivului din sat.

20. Pe la 20 şi ceva de ani, Văncică a lucrat vreme de un an într-un parc de distracţii tocmai în Coreea.

21. Casa din “Las Fierbinţi” a lui Celentano îi aparţine unui sătean pe nume Bucă, drept pentru care echipa serialului îi spune, la mişto, Buchingăm.

22. Adevăratul beţiv din Fierbinţi, care i-a servit drept inspiraţie lui Văncică în construirea personajului, a renunţat între timp la alcool…

04_foto-14

23. Ecaterina Ţugulea (foto) vine de peste Prut, ca Leonid Doni (Robi). Spre deosebire de personajul ei, Dalida, care nu-şi găseşte un bărbat orice ar face, Tincuţa – aşa o alintă prietenii – e o soţie şi o mamă fericită. Anul trecut s-a măritat şi a născut un băieţel.

04_foto-15

24. Pe lângă talent actoricesc, Mihai Rait Dragomir (foto) are şi o supervoce, lucru demonstrat la ultima ediţie “Vocea României”, unde a intrat în echipa Loredanei.

25. Cuzin Toma, interpretul lui Firicel, are cea mai impresio­nantă poveste de viaţă dintre toţi actorii din serial. A plecat de-acasă la 11 ani, ca să-şi facă un rost, şi până să ajungă actor, a lucrat în mină, apoi la o shaormerie, a fost paznic de şantier şi de bloc, dar şi agent imobiliar şi dansator într-un ansamblu folcloric.

04_foto-16

26. Acelaşi Cuzin Toma (foto sus) apare gol puşcă în filmul alb-negru “Aferim”, regizat de Radu Jude şi premiat anul trecut cu Ursul de Argint la Festivalul de la Berlin.

Salariile le-au crescut odată  cu celebritatea

Maia Morgenstern și Horațiu Mălăele au luat cei mai mulți bani

Maia Morgenstern și Horațiu Mălăele au luat cei mai mulți bani

27. În urmă cu vreo trei ani, umbla zvonul că Horaţiu Mălăele şi Maia Morgenstern ar fi actorii cu cele mai mari salarii din “Las Fierbinţi” – câte 1.500 de euro pe episod. Personajele lor, Moş Peleus şi Rapidoaica, nu s-au mai regăsit însă în ultimul sezon. Văncică ar fi fost recompensat, la vremea aceea, cu 1.300 pe episod, Bobonete şi Costi Diţă, cu 700 de euro, iar Anca Dumitra, cu 300. Între timp, salariile s-au renegociat şi au crescut, dar n-a mai transpirat nici o informaţie privitoare la sume…

Prima replică a lui Reghecampf, după ce Anamaria Prodan l-a pus la zid: „A venit momentul”
PARTENERI - GSP.RO
Prima replică a lui Reghecampf, după ce Anamaria Prodan l-a pus la zid: „A venit momentul”
Monica Pop bagă în GROAPĂ Antena 3. Amenda colosală primită de televiziune
Playtech.ro
Monica Pop bagă în GROAPĂ Antena 3. Amenda colosală primită de televiziune
Tânără model, acuzată că îşi falsifică piciorul amputat cu Photoshop pentru a atrage atenţia: "Au fost nenumărate nopți petrecute plângând"
Observatornews.ro
Tânără model, acuzată că îşi falsifică piciorul amputat cu Photoshop pentru a atrage atenţia: "Au fost nenumărate nopți petrecute plângând"
Horoscop 23 octombrie 2021. Peștilor le lipsește mult libertatea de a dori, de a visa fără limite la un viitor mai bun
HOROSCOP
Horoscop 23 octombrie 2021. Peștilor le lipsește mult libertatea de a dori, de a visa fără limite la un viitor mai bun
Cunoscut actor din reclame, condamnat definitiv la 7 ani de închisoare. Ce le-a făcut unor tinere
Știrileprotv.ro
Cunoscut actor din reclame, condamnat definitiv la 7 ani de închisoare. Ce le-a făcut unor tinere
Calvar pentru o tânără. Ce a putut să păţească după 10 partide de amor într-un timp atât de scurt
Telekomsport
Calvar pentru o tânără. Ce a putut să păţească după 10 partide de amor într-un timp atât de scurt
Curățarea nu este același lucru cu dezinfectarea. Află care sunt diferențele
PUBLICITATE
Curățarea nu este același lucru cu dezinfectarea. Află care sunt diferențele