Mergi direct la conținut »
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > A SPUS "ADIO, PRO TV!". Iată DOVADA că Iulia VÂNTUR E LIBERĂ DE CONTRACT

A SPUS „ADIO, PRO TV!”. Iată DOVADA că Iulia VÂNTUR E LIBERĂ DE CONTRACT

De Alina Dan,

Pe atunci, frumoasa blondă prezenta şi jurnalul de weekend, însă, după vacanţa de vară, poziţia ei în trust a fost incertă.
Lucrurile s-au lămurit spre toamnă, când blonda a revenit în ţară. Nu a mai fost la pupitrul ştirilor, dar a continuat să prezinte, alături de Ştefan Bănică Jr. un nou sezon din emisiunea concurs „Dansez pentru tine”.
Dar şi acesta s-a terminat, iar informaţiile dau ca sigur faptul că nu va mai exista un nou sezon al „Dansez”, aşa că Iulia este liberă de contract.
Mai mult, ea pare că nu va avea niciun alt proiect în delulare cu postul de televiziune care a consacrat-o. Dovada a venit în această seară, când, surprinzător, vedeta a apărut în emisiunea mondenă de noapte de la Kanal D, post considerat un concurent direct al ProTV pe acest segment.
Prezenţa Iuliei în platou vine să confirme despărţirea de Pro TV, modelul fiind acelaşi cu al altor vedete care şi-au încheiat colaborarea cu postul condus, până nu demult, de Adrian Sârbu.
Tot pe la Kanal D au trecut Willmark – ce-i drept, acesta era încă sub contract cu Pro-ul şi tocmai decizia de a veni la un post concurent a dus la divorţul de trustul MediaPro -, dar şi Loredana, care a fost invitată în aceeaşi emisiunea imediat după ce soţul ei, Andrei Boncea, s-a mutat la Prima TV.

Close
Închide
  Close