Mergi direct la conținut »
Actorul Tim Robbins, impresionat de Sibiu! Și-a făcut selfie în fața Filarmonicii
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Actorul Tim Robbins, impresionat de Sibiu! Și-a făcut selfie în fața Filarmonicii

Actorul Tim Robbins, impresionat de Sibiu! Și-a făcut selfie în fața Filarmonicii

Celebrul actor american Tim Robbins a ajuns, zilele trecute, la Sibiu. Acesta a vizitat Sala Thalia, unde vor avea loc cele două reprezentaţii ale spectacolului regizat de el, ”Visul unei nopţi de vară”, programate joi și vineri.

De Georgiana Marcu,

Tim Robbins, actorul din ”Închisoarea Îngerilor”, s-a declarat impresionat de orașul care a fost Capitala Culturală a Europei și drept mărturie stă un selfie pe care l-a făcut ieri pe străzile orașului. El a postat pe contul său de Twitter fotografia realizată în faţa Filarmonicii de Stat din centru. „În Sibiu, România, la cel mai vechi teatru din Europa de Est, pentru a juca «Visul unei nopţi de vară», cu Actors Gang”, a scris Tim Robbins, în descrierea imaginii.

Întrebat de jurnaliști despre piesa pe care o regizează, actorul a mărturisit că aceasta este opera lui preferată dintre cele scrise de William Shakespeare. ”Conține foarte multe straturi de adevăr, neadevăr, vis, realitate, magie și înșelătorie. O dispută conjugală tulbură universul, iar situația confuză rezultată este periculoasă și plină de comportamente scandaloase și extrem de amuzante”, a spus Tim Robbins.

Evenimentele fac parte din agenda celei de-a XXIII-a ediţii a Festivalului Internaţional de Teatru de la Sibiu, un proiect al Teatrului Naţional ”Radu Stanca”. Cele două reprezentații vor avea loc la Sala Thalia, mâine, de la ora 20.00, şi vineri, de la ora 18.00.

Foto: Tim Robbins/Twitter

Close
Închide
  Close